oaednews

Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

3ο Ετήσιο Συνέδριο Labor & Insurance Απασχόληση και Ασφάλιση

Το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο διοργανώνει το 3ο Ετήσιο Συνέδριο Labor & Insurance, με θέμα: «Συνεργασία Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα για την Προαγωγή της Απασχόλησης και της Ασφάλισης» στις 14 Νοεμβρίου 2013 στο ξενοδοχείο Ledra Marriott.

Το συνέδριο Labor & Insurance πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας και έχει αναδειχθεί σε σημαντικό ετήσιο συνέδριο το οποίο κινείται σε δύο βασικούς και αλληλένδετους άξονες οικονομικής ανάπτυξης και κοινωνικής προστασίας.
Πιστεύοντας ακράδαντα ότι η συνεργασία μεταξύ δημόσιου και ιδιωτικού τομέα αποτελεί ουσιώδη προϋπόθεση προκειμένου να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά τα κρίσιμα προβλήματα που απασχολούν την πολιτεία, τις επιχειρήσεις και τους εργαζόμενους, το Επιμελητήριο εντοπίζει και αναδεικνύει, τις διάφορες μορφές συνεργασίας στις εργασίες του φετινού συνεδρίου.
 «Το Ελληνο-Αμερικανικό Επιμελητήριο, με το 3ο Συνέδριο Labor & Insurance, ανοίγει την συζήτηση για την αναγκαιότητα της συνεργασίας Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα προκειμένου να αντιμετωπιστούν καίρια κι αποτελεσματικά κρίσιμα προβλήματα της οικονομίας, με κοινωνικές και πολιτικές προεκτάσεις , όπως είναι το ζήτημα της ανεργίας. Μόνο με διάθεση συνεργασίας εργαζομένων και επιχειρήσεων και την ανάπτυξη ενός κοινού οράματος θα μπορέσει να καταστεί δυνατή η υλοποίηση των  αναγκαίων μεταρρυθμίσεων και η βελτίωση των συνθηκών απασχόλησης και ασφάλισης στην χώρα μας» δήλωσε ο Πρόεδρος του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, κ. Σίμος Αναστασόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου