oaednews

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

O Τσικρικάς στην Ε.Υ, ΟΑΕΔ Κρήτης


Μετά από πρόσκληση του Δ.Σ. της Ε.Υ. ΟΑΕΔ ΚΡΗΤΗΣ στις 28/3/2013 ο Πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ κύριος Κ. Τσικρικάς και το προεδρείο του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ  επισκέφθηκαν την υπηρεσία μας προκειμένου να ενημερωθούν για την κατάσταση στον ΟΑΕΔ όπως την βιώνουν οι εργαζόμενοι και την ανέπτυξε ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης μας.
Όσο για τα  υπηρεσικά θέματα  αυτά αναπτύχθηκαν αναλυτικά από τον Περιφερειακό Δ/ντή  κύριο Κ.Παπαδάκη και τον Προιστάμενο του ΚΠΑ 2 Ηρακλείου κύριο Ι. Πάγκαλο.
 
Ο κύριος Τσικρικάς αφού και αυτός μας ενημέρωσε για την γενικότερη κατάσταση στους χώρους εργασίας και τις προσπάθειες που καταβάλει η ΑΔΕΔΥ και ο ιδιος προσωπικά, για την αντιμετώπιση της δυσάρεστης κατάστασης, υποσχέθηκε ότι θα είναι δίπλα μας αναγνωρίζοντας ότι ο ΟΑΕΔ βρίσκεται στην πρώτη γραμμή σε αυτή την μάχη όπως ήταν και στην προσπάθεια που κάναμε με αίσια κατάληξη ενάντια στα παράλογα και αντισυνταγματικά  "πειθαρχικά μέτρα".
Τέλος ζήτησε από το  Δ.Σ. της Ένωσης μας να είναι σε επαφή τόσο με τον ίδιο όσο και με τον πρόεδρο του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ  κύριο Δαγκωνάκη για τον καλύτερο συντονισμό των δράσεων μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου