oaednews

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Ανακοίνωση- Κάλεσμα ΠΕΥ ΟΑΕΔ


Αγαπητοί συνάδελφοι,

Η τρόικα ξανάρχεται

Τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στη μαρτυρική Κύπρο δεν αφήνουν περιθώρια παρερμηνείας των πραγματικών σκοπών της τρόικας, η οποία επανέρχεται στην Ελλάδα την ερχόμενη εβδομάδα με μοναδικό στόχο να δώσει άλλο ένα χτύπημα στους εναπομείναντες εργαζόμενους, να δώσει τη χαριστική βολή στην κοινωνία μας, οδηγώντας τους  Έλληνες στην απόλυτη φτώχεια και διευκολύνοντας τη δυνατότητα εξαγοράς συνειδήσεων.

Σας καλούμε  να υποδεχτούμε  όλοι μαζί την Τρόικα,  με ένα δυναμικό παρόν, με μια μεγάλη συγκέντρωση την Κυριακή, 31/3/2013 στις 6:30μ.μ. στην Πλατεία Συντάγματος (συνάντηση για τον ΟΑΕΔ, Όθωνος και Αμαλίας)

Σας καλούμε όλους
·         να πούμε μαζί ΟΧΙ στις ακολουθούμενες πολιτικές λιτότητας
·         να πούμε μαζί ΟΧΙ στην πολιτική φτωχοποίησης της κοινωνίας μας                             

Σας καλούμε όλους
·         προκειμένου να δώσουμε στην Κυβέρνηση και στην Τρόικα ένα μήνυμα αντίστασης σε όλα όσα σχεδιάζουν για το άμεσο και μακρινό μέλλον μας
·         προκειμένου να δώσουμε ένα μήνυμα ανυποχώρητης αντίστασης


ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΗ, 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2013,  ώρα 6:30 μ.μ.


Για το ΔΣ


Ο Πρόεδρος                                    Η Γ.Γραμματέας

                                 Μακράκης Γεώργιος                           Θεολόγου Φωτεινή

3 σχόλια:

  1. Στοχοθεσία χωρις νούμερα, εξαιρετική ελληνική εφεύρεση..το ειδαμε κι αυτό..βάζω στόχους χωρις αριθμητικους στοχους, τι να τους κανεις αλλωστε? Σαμπως έγινε ή θα γινει ποτε και καμια αξιολογηση της προκοπης? Ερχεται η Τρόικα να μας στειλει μια και καλη μιας κι εμεις ποτε δεν μπηκαμε στον κοπο λιγης ενδοσκοπησης και αυτοαξιολογησης..και το ιδιο κανουμε και τωρα..συνεχιζουμε στο ιδιο μοτιβο..οχι μονο μας ψεκαζουνε..ψυχοτροπα μας ριχνουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΟΑΕΔ. Η ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΕΠΙ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗ.ΨΑΞΤΕ ΤΟ ,ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΚΛΑΨΤΕ.ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΗ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ.ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΑΝ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΕΠΑΝΩ ΜΑΣ Η ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΑΕΔ.ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΜΗΝ ΧΑΛΑΡΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. την δουλειά που κάνει ο οαεδ μπορούν κάλλιστα να την κάνουνε τα κεπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή