oaednews

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ:Έλληνες δημιούργησαν 100,000 θέσεις εργασίας στη Βουλγαρία!

Η Ελλάδα είναι ο τρίτος μεγαλύτερος επενδυτής στη Βουλγαρία και οι ελληνικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στη βουλγαρική αγορά τα τελευταία 20 χρόνια, έχουν δημιουργήσει 100.000 χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας, ανακοίνωσε ο Βούλγαρος πρόεδρος Ρόσεν Πλέβνελιεφ.
Ο Βούλγαρος πρόεδρος μίλησε σε Βούλγαρους δημοσιογράφους, μετά τη συνάντηση του με τον πρόεδρο της Ελλάδας Κάρολο Παπούλια χθες, στην Αθήνα ώστε να τεκμηριώσει την εκτίμηση του για τα μεγάλα περιθώρια ανάπτυξης των σχέσεων των δύο χωρών, που μπορούν να γίνουν κινητήρια δύναμη της ανάπτυξης στην ευρύτερη περιοχή, όπως υπογράμμισε. Στη συζήτηση με τον Έλληνα ομόλογο του, ο κ. Πλέβνελιεφ έδωσε έμφαση στην ανάγκη επιτάχυνσης της κατασκευής του διαμετακομιστή μεταξύ των δικτύων αερίου των δύο γειτονικών χωρών, στη δυναμικότερη συνεργασία για την ολοκλήρωση του αυτοκινητοδρόμου «Στρούμα» (Στρυμόνας) και στη διεύρυνση της συνεργασίας στην κατάρτιση κοινών σχεδίων στο πλαίσιο των ευρωπαϊκών προγραμμάτων, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της Γραμματείας Τύπου του Βούλγαρου προέδρου. 
newsbomb.gr

1 σχόλιο:

  1. Τα προιόντα που παράγουν αυτές οι επιχειρήσεις θεωρούνται Ελληνικά;Εχουν άραγε λάβει επιδοτήσεις στο παρελθόν αυτές οι επιχειρήσεις ;για να ξέρουμε
    πότε το νόμιμο είναι και ηθικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή