oaednews

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Φυγαδεύτηκαν και τα στελέχη της Τρόικα

Με τη συνδρομή της Αστυνομίας και της Τροχαίας, επιτεύχθηκε τελικά η «άτακτη» φυγή του κλιμακίου της Τρόικα από το Υπουργείο Οικονομικών.

Οι εκπρόσωποι της Τρόικα συνοδευόμενοι από άνδρες της Ασφάλειας με πολιτικά βγήκαν από την κεντρική είσοδο του κτιρίου, αφού σηκώθηκε το ρολό και έσπευσαν στα αυτοκίνητά τους.

Νωρίτερα, έξω από το υπουργείο βρίσκονταν δεκάδες επιτυχόντες γραπτού διαγωνισμού του ΑΣΕΠ, οι οποίοι θα απασχολούνταν στο Υπουργείο Οικονομικών. Πρόκειται για 545 άτομα που έχουν επιτύχει στο διαγωνισμό από το 2008.
Όλα αυτά, μία ημέρα μετά, τη χθεσινή φυγάδευση των βουλευτών από το Κοινοβούλιο.

zougla.gr

1 σχόλιο:

  1. πολύ λογικό...είμαστε στο δρόμο και διεκδικούμε ειρηνικά μια ζωή με αξιοπρέπεια.. τη στιγμή που κερδοσκόποι και εθνοπατέρες παίρνουν αποφάσεις που μας βυθίζουν στη φτωχια και τη σταδιακή εξαθλίωση.. και αν κάποιοι βουλευτές προσβάλλονται ή "σοκάρονται" (εντελώς υποκριτικό αυτό!)..ήρθε η ωρα να βγούν από το βολικό μικρόκοσμό τους και να αντιληφθούν πως για μας δεν πάει άλλο. Και ας κάνουν μια φορά και αυτοί για τη χώρα τους κάτι καλό.. όχι πολλά..ένα δυο πράγματα.. ας επιστρέψουν για παράδειγμα στα ταμεία του ελληνικού κράτους τα χρήματα που τόσα χρόνια έκλεβαν.. Δύσκολοι καιροί για πρίγκιπες όντως.. όμως στη μικρή ελλαδίτσα δεν χωράνε βουλευτές που σε τέτοιους καιρούς αντιδρούν αλα Μαρία Αντουανέτα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή