oaednews

Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020

Επιστολή εργαζόμενου στον ΟΑΕΔ για την πανδημία του κοροναϊού

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ!  ΕΛΠΙΖΩ ΟΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ! ΕΠΕΙΔΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Κ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ.


 ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΚΝΑ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΜΕ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΥΨΗΛΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ Κ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΥΤΟΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ..

 ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ Κ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΠΟΙΟ ΑΜΕΣΟ Κ ΔΡΑΣΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ. ΣΤΕΙΛΑΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΕΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙΝ. ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΜΑΙ ΣΑΝ ΠΙΘΑΝΟ ΘΥΜΑ Κ ΟΧΙ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ Κ ΟΧΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΕΣ..
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

4 σχόλια:

  1. Και κάποιοι από εμάς ενώ δικαιούμαστε την ειδική άδεια δεν μας αφήνει ο Προϊστάμενος να την πάρουμε. Τι γίνεται σ'αυτή την περίπτωση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η άδεια ειδικού σκοπού χορηγείται υποχρεωτικά, εφόσον τηρούνται οι προϋποθέσεις που οριζει ο νόμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά τα λέει ο/η συνάδελφος...πρέπει να προστατευθούν όλοι οι υπάλληλοι, ανεξάρτητα αν ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι υπάλληλοι με την ειδική άδεια έφυγαν. Έμειναν οι υπόλοιποι να κάνουν τα πάντα και να κινδυνεύουν , χωρίς να υπάρχει για αυτούς καμία μέριμνα. Πού βρίσκεται η λογική σε όλο αυτό? Να κλείσουν άμεσα όλα τα ΚΠΑ μέχρι να επέλθει κάποια ύφεση .

    ΑπάντησηΔιαγραφή