oaednews

Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020

Αλλαγές σε ωράριο λειτουργίας και πρόσβαση κοινού σε υπηρεσίες του υπουργείου Εργασίας,

Περιορίζονται οι ώρες εισόδου του κοινού μέχρι τις 10 Απριλίου για τις υπηρεσίες του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων σύμφωνα με απόφαση που υπέγραψε ο υπουργός Γιάννης Βρούτσης λόγω των έκτακτων μέτρων για τον κορονοϊό

Περιορίζονται οι ώρες εισόδου του κοινού μέχρι τις 10 Απριλίου για τις υπηρεσίες του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων σύμφωνα με απόφαση που υπέγραψε ο υπουργός Γιάννης Βρούτσης λόγω των έκτακτων μέτρων για τον κορονοϊό.
Ειδικότερα στις υπηρεσίες πρωτοκόλλου του υπουργείου Εργασίας πλην του ΣΕΠΕ και του Τμήματος Μητρώου Φορέων Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας από 7.30-11.30. Η εξυπηρέτηση πρωτοκόλλου διενεργείται και με ηλεκτρονικά μέσα ή με αλληλογραφία. Στις περιπτώσεις που απαιτείται φυσική παρουσία λαμβάνονται αυστηρά μέτρα για τον μη συνωστισμό στους χώρους υποδοχής του κοινού.
Στις λοιπές υπηρεσίες του υπουργείου πλην του ΣΕΠΕ και του Τμήματος Μητρώου Φορέων Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας από 09.00-12.00 κατόπιν ραντεβού μόνο για επείγοντα θέματα και εφόσον απαιτείται φυσική παρουσία.
Στο Τμήμα Μητρώου Φορέων Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας θα δέχονται Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή 09.00 με 12.00 κατόπιν ραντεβού μόνο για επείγοντα θέματα και εφόσον απαιτείται φυσική παρουσία.
Στις υπηρεσίες του ΣΕΠΕ σε όλη την επικράτεια θα μπορεί το κοινό να εξυπηρετείτε 09.00-12.00 κατόπιν ραντεβού μόνο για επείγοντα θέματα και εφόσον απαιτείται φυσική παρουσία.
Για την άμεση ενημέρωση των πολιτών οι αρμόδιες υπηρεσίες αναρτούν εμφανή ανακοίνωση στο χώρο στέγασης της υπηρεσίας και στην οικεία ιστοσελίδα στην οποία αναφέρονται οι ώρες εισόδου του κοινού, οι ηλεκτρονικές διευθύνσεις επικοινωνίας, τα τηλέφωνα επικοινωνίας και κάθε άλλη πληροφορία για την εξυπηρέτηση του κοινού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου