oaednews

Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020

''Εν μέσω Πανδημίας Κορωνοιού'': Ένωση Υπαλλήλων ΟΑΕΔ Κεντρικής Ελλάδας


Θέμα: ‘ Εν μέσω Κορωνοιού ’’

Για το ΚΠΑ2 Λάρισας έχουμε αναφερθεί αρκετές φορές τα τελευταία χρόνια. Είναι μια υπηρεσία με αντικειμενικές δυσκολίες λειτουργίας λόγω κυρίως έλλειψης προσωπικού, μεγάλου όγκου συναλλασσομένων και αντικειμένων που επιφέρουν στους υπαλλήλους ένα δυσβάσταχτο φόρτο εργασίας.
Προτείνουμε, και συνεχίζουμε να διεκδικούμε από όλες τις Διοικήσεις να ενισχυθεί με προσωπικό το πολύπαθο ΚΠΑ αλλά και να δημιουργηθεί και δεύτερο ΚΠΑ στη Λάρισα που θα δώσει επιτέλους μια ουσιαστική λύση στο καταμερισμό του όγκου της εργασίας και του κοινού .
Θεωρούμε απαράδεκτη την ενέργεια της Διοίκησης εν μέσω Πανδημίας Κορωνοιού (εν μία νυκτί) να μετακινήσει υπαλλήλους από το ΚΠΑ της Λάρισας προς την Περιφερειακή Διεύθυνση Θεσσαλίας με αποτέλεσμα να συνεχίζεται η υποστέλεχωση του ΚΠΑ και η υποβάθμιση της ποιότητας της λειτουργίας του.
Απαιτούμε την άμεση ανάκληση των μετακινήσεων προς την Περιφερειακή Διεύθυνση Θεσσαλίας την αξιοποίηση του υφιστάμενου ανθρώπινου δυναμικού της Περιφερειακής Διεύθυνσης Θεσσαλίας για την πλήρωση των κενών θέσεων και την ενίσχυση του ΚΠΑ2 της Λάρισας όταν χρειαστεί και από τους υπαλλήλους της Περιφερειακής Διεύθυνσης Θεσσαλίας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος Η Γενική Γραμματέας

Μπαζιάνας Γεώργιος Μακρή Κλεονίκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου