oaednews

Πέμπτη 10 Μαΐου 2018

Ομοσπονδία Υπαλλήλων ΟΑΕΔ: Στάση Εργασίας αύριο 11/5

Η   Ομοσπονδία Υπαλλήλων ΟΑΕΔ   συμμετέχει στη στάση εργασίας που έχει κηρύξει η ΑΔΕΔΥ  για αύριο, Παρασκευή, 11/5/2018 και από ώρα 12:00 μέχρι τη λήξη του ωραρίου.
Βασικό  αίτημα της κινητοποίησης είναι η κατάργηση των ελαστικών μορφών εργασίας  στο δημόσιο.
Στον ΟΑΕΔ, όπως είναι γνωστό, εργάζονται περίπου 160 συνάδελφοι με δικαστικές αποφάσεις, που κατά κοινή ομολογία καλύπτουν πάγιες ανάγκες. Οι συνάδελφοι εργαζόμενοι με δικαστικές αποφάσεις  ζουν καθημερινά με την ανασφάλεια και την ανισότητα.  

Εργάζονται με μια σχέση εργασίας που γεννά ανισότητες στους χώρους εργασίας, από μια χρόνια παθογένεια/κακή συνήθεια/πελατειακή λογική και  τακτική στο δημόσιο, να καλύπτονται πάγιες ανάγκες με εργαζόμενους με προγράμματα και ελαστικές σχέσεις εργασίας.  
Να σταματήσει, επιτέλους, η εργασιακή  εκμετάλλευση από το επίσημο κράτος, να σταματήσει το εμπόριο ελπίδας, να σταματήσει κάθε εμπαιγμός.
Η Ομοσπονδία Υπαλλήλων ΟΑΕΔ συμμετέχει και στηρίζει τη στάση εργασίας της ΑΔΕΔΥ και καλεί όλους τους συναδέλφους να συμμετέχουν ενεργά και στη στάση και στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, την Παρασκευή, 11 Μαΐου 2018, ώρα 13.00 στα Προπύλαια και στην πορεία, για το θέμα των ελαστικών σχέσεων εργασίας (αναπληρωτές, συμβασιούχοι, δικαστικές αποφάσεις, προγράμματα κλπ) στο Δημόσιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου