oaednews

Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

Στο πνεύμα των Χριστουγέννων: Eιδικές τιμές για το SANTA CLAUS KINGDOM

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Η ΠΕΥ ΟΑΕΔ έχει εξασφαλίσει μια προνομιακή τιμή για τους εργαζόμενους στον ΟΑΕΔ και τα παιδιά τους για τo Χριστουγεννιάτικο χωριό, SANTA CLAUS KINGDOM, το μεγαλύτερο indoor – Χριστουγεννιάτικο πάρκο παιχνιδιών σε κλιματιζόμενο χώρο στην Ελλάδα (13.000 τμ).  Το Santa Claus Kingdom  λειτουργεί  για πέμπτη συνεχή χρονιά και θα ανοίξει τις πύλες του από το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου έως και την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου στο Εκθεσιακό Κέντρο M.E.C. Παιανίας.
(7 ευρώ από 14 για παιδιά, και 6ευρώ   από 8 για τους γονείς

Περισσότερες πληροφορίες για το πάρκο και την λειτουργία του μπορείτε να βρείτε στο:  www.santaclauskingdom.gr
Η προσφορά για την ομαδική κράτηση (μόνο η κράτηση είναι ομαδική, ο καθένας θα πάει όποτε επιθυμεί ο ίδιος) είναι στην τιμή των 7  Ευρώ για τα παιδιά και 6 Ευρώ για τους γονείς, με συμμετοχή σε όλα τα  εργαστήρια, το παγοδρόμιο και τα παιχνίδια + μία μάρκα δώρο για τα συγκρουόμενα αυτοκίνητα (Εξαιρούνται τα παιχνίδια δεξιοτήτων που περιλαμβάνουν δώρο, τα κερματοφόρα  και τα τεχνικά παιχνίδια.) Ενημερωτικά αναφερεται οτι η τιμή πόρτας για την επίσκεψη στα Χριστουγεννιάτικα χωριά ανέρχεται στην τιμή των 14 ευρώ για τα παιδιά και 8 Ευρώ για τους γονείς.
Οι δηλώσεις ενδιαφέροντος, μαζί με το αντίστοιχο ποσό, θα πρέπει να έχουν επιστραφεί στα μέλη του ΔΣ της ΠΕΥ, έως τις 8 Δεκεμβρίου, προκειμένου να γίνει η αγορά.
Παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία και  τον αριθμό των προσκλήσεων που επιθυμείτε.

Ονοματεπώνυμο


Υπηρεσία


Αριθμός προσκλήσεων για παιδιά
7 Ευρώ

Αριθμός προσκλήσεων για γονείς
6 Ευρώ


Τηλ. επικοινωνίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου