oaednews

Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017

Λάθος οι πίνακες που αναρτήθηκαν για τα αποτελέσματα του «Προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα, σε 17 Δήμους (Β΄ κύκλος)» Αύριο Παρασκευή οι νέοι πίνακες

Με μια τροποποίηση της ανακοίνωσης στη σελίδα του ΟΑΕΔ και χωρίς να  έχουν ενημερωθούν οι Υπηρεσίες του Οργανισμού "κατέβηκαν" τα αποτελέσματα για το πρόγραμμα κοινωφελούς και ανακοινώθηκε η εκ νέου ανάρτηση τους την Παρασκευή....


        Ανακοίνωση ΟΑΕΔ
Λόγω διαπίστωσης λαθών στην επεξεργασία, από τον Ανάδοχο, των αποτελεσμάτων του Προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα σε 17 Δήμους της χώρας, για 3.494 θέσεις εργασίας πλήρους απασχόλησης, την Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017 θα αναρτηθούν στη διαδικτυακή πύλη του Οργανισμού www.oaed.gr στην ενότητα «Προγράμματα Κοινωφελούς Χαρακτήρα» οι νέοι, επί το ορθόν, ακόλουθοι πίνακες:  
1. Προσωρινός Πίνακας Επιτυχόντων
2. Προσωρινός Πίνακας Επιλαχόντων
3. Προσωρινός Πίνακας Αποκλειομένων
Τυχόν αιτιολογημένες ενστάσεις κατά των αποτελεσμάτων των παραπάνω Πινάκων μπορούν να υποβληθούν εντός 3 εργάσιμων ημερών από την επομένη εργάσιμη της έκδοσης των προσωρινών αποτελεσμάτων, δηλαδή από την Δευτέρα 28-8-2017 και ώρα 10η πρωινή έως και την Τετάρτη 30-8-2017 και ώρα 12η μεσημβρινή. Οι ενστάσεις υποβάλλονται αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο από τους πιστοποιημένους χρήστες της διαδικτυακής πύλης του Οργανισμού, με τη χρήση των κωδικών πρόσβασης τους.

Οι ενιστάμενοι υποβάλλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά, είτε ηλεκτρονικά (επισυνάπτοντάς τα κατά την υποβολή της ηλεκτρονικής ένστασης), είτε στα αρμόδια ΚΠΑ2 καταθέτοντάς τα μέχρι τις 15:00 της 30-8-2017 , προκειμένου να επισυναφθούν από τους αρμόδιους υπαλλήλους των ΚΠΑ2 στην ηλεκτρονική ένστασή τους, συνοδευόμενα από τυχόν σημειώσεις της αρμόδιας Υπηρεσίας (ΚΠΑ2).
Οι  ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για την πορεία της ηλεκτρονικής τους αίτησης όπως και για τη μοριοδότησή τους με τους ακόλουθους τρόπους:
Ø   Από το Μητρώο Ανέργων μέσω του e-Services IIS στην καρτέλα της αντίστοιχης αίτησής τους
Ø   Από τους πίνακες κατάταξης με τον αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησής τους. Σε περίπτωση αποκλεισμού τους, πληροφορούνται το λόγο για τον οποίο αποκλείστηκαν, στον Πίνακα Αποκλειομένων.
Οι ενδιαφερόμενοι που κατατάσσονται στους πίνακες Επιτυχόντων και Επιλαχόντων αντίστοιχα, έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για το σύνολο της μοριοδότησής τους όσον αφορά την προτίμησή τους με το κριτήριο της εντοπιότητας, καθώς επίσης και για το σύνολο της μοριοδότησής τους όσον αφορά τις προτιμήσεις τους χωρίς το κριτήριο της εντοπιότητας.
Επισημαίνεται ότι, οι αιτούντες άνεργοι που έχουν υποβάλει αίτηση μέχρι τις 24-7-2017 για την αναγνώριση συνεχόμενου χρόνου ανεργίας με βάση τις διατάξεις άρθρου 92 του Ν.4461/2017, καλούνται να ελέγξουν οι ίδιοι με προσοχή τη μοριοδότησή τους ως προς το κριτήριο του χρόνου συνεχόμενης εγγεγραμμένης ανεργίας. Σε περίπτωση διαπίστωσης απόκλισης ως προς τα μόρια που έλαβαν, οφείλουν να υποβάλλουν ηλεκτρονική ένσταση κατά των αποτελεσμάτων των προσωρινών πινάκων, όπως περιγράφεται ανωτέρω, προσκομίζοντας τη σχετική αίτηση για την αναγνώριση συνεχόμενου χρόνου ανεργίας.

27 σχόλια:

  1. ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΝΟΗΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΑΚΙ ΤΗΝ "ΑΚΥΡΩΣΗ" ΠΟΥ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΛΕΟΝ ΣΑΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΧΘΕΣ ΔΟΥΛΕΥΑΜΕ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΑ ΛΑΘΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΡΓΑΣΘΕΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΥΠΗΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑ ΤΑΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΥΠΗΡΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καμία αίσθηση σοβαρότητας! δεν αισθάνθηκε κάνεις υπεύθυνος την ανάγκη να στείλει μια ενημέρωση στις υπηρεσίες. Για άλλη μια φορά ενημερωθήκαμε από τους ανέργους. Ντροπή!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.ΑΝ ΕΝΤΟΠΙΣΘΕΙ ΕΝΑ ΣΦΑΛΜΑ <> (ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΦΑΛΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΑ Δ/ΝΣΗ)ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΠΕΡΝΕΤΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΟΙ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ.ΤΙ ΝΑ ΓΙΝΟΤΑΝ?ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΛΥΟΝΤΑΝ ΑΚΑΡΙΑΙΑ ΜΧΡΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΡΓΑΣΙΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ SIC...ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΕΧΘΩ ΟΤΙ Ο ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΚΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΑ Δ/ΝΣΗ(ΜΑΛΛΟΝ ΨΕΥΔΕΤΑΙ) ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΚΕ.ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΚΙΝΗΤΑ,ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ,ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΑΛΛΩΝ Δ/ΝΣΕΩΝ,ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΔΙΟΚΗΤΗ,...ΛΙΓΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή πόσο δύσκολο είναι να φύγει ένα email προς της υπηρεσίες μαζί με την ακαριαία αντίδραση της διοίκησης ή έστω το πρωί, αλλά όταν η ενημέρωση των εργαζομένων toΥ ΟΑΕΔ για θέματα υπηρεσιακά θεωρείται sic τι να πούμε

      Διαγραφή
    2. άντε πάλι η ανώνυμη διοίκηση... ρε εμείς είμαστε υπάλληλοι και φοβόμαστε και λίγο, κακώς βέβαια, αλλά εσεις γιατί ανώνυμα

      Διαγραφή
    3. και λίγη ορθογραφία δεν βλάπτει επίσης!

      Διαγραφή
    4. ...για σενα με τα κεφαλαία...

      και δική μας ευθύνη δεν ήταν η ανάρτηση των αποτελεσμάτων αλλά σαν υπάλληλοι του Οργανισμού μας πέσανε τα μούτρα με την πατάτα που έγινε... εσάς? μπα? και ναι ΚΑΝΕΙΣ δε σηκώνει τηλέφωνο παρά μόνο το κινητό του,και αν σου ακούγεται σαν ψέμμα πες μας αν σηκώνεις εσύ το δικό σου, πάντα.
      Και ευθύνη της διεύθυνσης δεν ήταν η έκδοση των αποτελεσμάτων, ενας δειγματολειπτικός έλεγχος πόσο θα έπαιρνε? Εμείς το καταλαβαμε από τις 8:30 οταν τσεκάραμε 2-3 ΑΦΜ , και δεν βρήκαμε κανένα στην Περιφερειακή μας, μεχρι το μεσημέρι.Μας έχει φάει και η τήρηση της ιεραρχίας!!!!Τρομάρα μας!!! Συμφωνώ όμως ότι χρειάζεται και υπευθυνότητα και σοβαρότητα.

      τελικά αυτός ο ανάδοχος έχει πολλά βαφτηστίρια???????? :))

      Διαγραφή
    5. ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ. ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΟ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ

      Διαγραφή
    6. ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΥΝΆΔΕΛΦΟΙ...
      ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΟΥ ΑΗΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΑΗΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΥΨΗΛΟΤΕΡΗ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΣΑΛΙΓΚΑΡΙ (ΓΛΕΙΦΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΡΠΟΝΤΑΣ) ΤΙ ΣΑΣ ΛΕΕΙ??
      ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ??

      Διαγραφή
  5. ο ανάδοχος θα φάει πρόστιμο ή θα πληρωθεί κανονικά, δεν ελέγχεται από κανένα? Ως πότε δηλαδή θα πληρώνουμε τις αστοχίες των αναδόχων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΛΙΓΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ...
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΣΟΒΑΡΗ ΠΡΟΤΑΣΗ.
    ΕΝΤΑΞΕΙ... ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΓΡ. ΔΙΟΙΚΗΤΗ.
    ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΥΤΗ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΠΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΓΝΩΡΙΜΙΩΝ??
    ΜΗΝ ΕΚΤΙΘΕΣΤΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΟΛΑ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΛΥΘΟΥΝ ΟΛΑ

      ΚΟΥΛΗ ΑΡΧΗΓΕ ΕΛΑ ΕΛΑ

      Διαγραφή
    2. συγχαρητήρια και σωστά γράφεις γιατί αυτή είναι η αλήθεια. Ναι έτσι λειτουργεί, παντού..κάποτε θα το καταλάβετε οι περισσότεροι αλλά οχι ολοι

      Διαγραφή
    3. ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΗΝ ΑΠΕΙΡΙΑ.

      Διαγραφή
    4. Προσεχτε λιγο την απαντηση με κεφαλαια..σας αποκαλει "συναδελφους".??????

      Διαγραφή
  7. Μ Π Α Χ Α Λ Ο ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. οχι αγαπητοί καμία σοβαρότητα. Ακόμα δεν καταλάβατε πως διοικείστε; Λυπηρό! όσο για εσάς των ΚΠΑ θα δείτε κι άλλα όπως: ποτέ δεν κατάλαβα γιατί αντι να γίνει μια εκπαίδευση στους εργασιακούς για τη μαθητεία (οι οποίοι άλλωστε εργασιακοί έχουν εμπειρία με επιχειρήσεις)χώνουν...στα ΚΠΑ εκπαιδευτικούς.κι εδω ερωτώ: γνώρίζετε ότι οι εκπαιδευτικοι δεν αξιολογούνται; γνωρίζετε ότι οι εκπαιδευτικοί έχουν επιπλέον πάνω απο 20 ημέρες άδεια απο εσάς τους διοικητικούς υπαλλήλους; Καλή επιτυχία με την καινούργια χρονιά και τα νέα σχέδια της Διοίκησης που ψαχνετε να σας επιλύσει τα παρόντα προβλήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΝΕΤΕ ΟΤΙ ΨΕΥΔΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΣΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΡΗΤΑ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΟΤΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥΣΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΕΩΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ 13:30 ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΟΥΣΑΝ ΤΟ ΛΕΩ ΡΗΤΑ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΜΕ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΜΟΥ ΚΑΘΙ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΥΗΝ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΟΤΙ ΨΕΥΔΟΜΑΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΠΕΣΕΙ "ΚΕΦΑΛΙΑ" ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΓΡΑΦΕΣ ΑΥΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγω σε πιστευω.Ναι δεν απαντουν και δεν απαντουν ειτε γιατι δεν εκαναν σε ΚΠΑ η η εξουσια τους εκανε να ξεχασουν. Οσο για τα κεφάλια σιγα μην πεσουν .

      Διαγραφή
  10. ΕΔΩ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΣΤΑ MAILS
    ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΟΠΣ
    ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ
    ΦΕΕΕΕΕΤΑ......
    ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αν είχε εικονίδια θα έβαζα αυτό που σκάει στα γέλια. Διαβάστε ένα ένα ότι έχουμε όλοι γράψει. Αν τα διαβάσετε και δεν νιώσετε ντροπή σημαίνει ότι είστε τελειωμένοι. Κι ο οργανισμός κι ο οποιοσδήποτε οργανισμός με υπαλλήλους που "τρώγονται" τελειωμένος είναι. Τρώμε τις σάρκες μας. Τι ωραία τα κατάφεραν όποιοι τα κατάφεραν "Διαίρει και βασίλευε". Προσωπικά ντρέπομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Φιλοσοφημένη άποψη. Με μια δόση "ανωτερότητας" και εκ του ασφαλούς. Στις Υπηρεσίες συνήθως ντρεπόμαστε όταν δεν ξέρουμε τι να πούμε στον άνεργο, τον πραγματικά άνεργο.Ομως πείτε μας που έχετε δει πολίτες δυο ταχυτήτων να είναι μαζί κι αδελφωμένοι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η 10 χρονη εμπειρία μου στα ΚΠΑ και μάλιστα σε εποχές δύσκολες όπως και η σημερινή με κάνει να καταλαβαίνω απόλυτα τι συμβαίνει. Πάντα οι πολλές ταχύτητες δημιουργούν προβλήματα με συγκρούσεις, ατυχήματα και θύματα.Γι αυτό υπάρχει κι ο σύλλογος ώστε να απευθυνόμαστε στα προβλήματα και υποχρέωση έχει (ο σύλλογος) ακόμα κι αν δεν μπορεί να τα λύσει, τουλάχιστον να τα παλέψει. Πως; Με μετωπική σύγκρουση διότι ως γνωστόν: Αν δεν σπάσεις αυγά ομελέτα δεν τρως.

      Διαγραφή
    2. Την ομελέτα δεν την φτιάχνει ο σύλλογος γιατι δεν την τρώει ο σύλλογος, ούτε οι εργαζόμενοι. Την ομελέτα την φτιάχνουν και την τρώνε οι εκάστοτε διοικήσεις και τα εξαπτερυγά τους.

      Διαγραφή