oaednews

Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017

ΟΑΕΔ:Τροποποίηση της παρ. 3.α. του 6ου Μέρους της υπ' αριθμ. 11/2016 Δημόσιας Πρόσκλησης για τον Κοινωνικό Τουρισμό

Α π ο φ α σ ί ζ ο υ μ ε Την τροποποίηση της παρ. 3.α του 6ου Μέρους της υπ' αριθμ. 11/2016 Δημόσιας Πρόσκλησης ως εξής:

 «3. Οι δικαιούχοι επιλέγουν ελεύθερα: 
α. το τουριστικό κατάλυμα όπου επιθυμούν να διαμείνουν από το αναρτημένο στη διαδικτυακή πύλη του ΟΑΕΔ Μητρώο Παρόχων, με τον περιορισμό ότι το κατάλυμα δεν βρίσκεται στην ίδια Περιφερειακή Ενότητα με αυτήν της μόνιμης κατοικίας τους ή σε απόσταση μικρότερη των 60 χιλιομέτρων από αυτήν. Εξαιρούνται περιπτώσεις κατά τις οποίες: 
 • Τουριστικό κατάλυμα και τόπος κατοικίας ευρίσκονται στην ίδια Περιφερειακή Ενότητα αλλά σε απόσταση μεγαλύτερη των 60 χιλιομέτρων.

 • Το τουριστικό κατάλυμα βρίσκεται σε ηπειρωτικό και ο τόπος κατοικίας σε νησιωτικό τμήμα, ή το αντίθετο, της ίδιας Περιφερειακής Ενότητας (π.χ. αν ο τόπος διαμονής του δικαιούχου είναι στον Πειραιά, μπορεί να επιλεχθεί κατάλυμα στην Αίγινα). 
• Τουριστικό κατάλυμα και τόπος κατοικίας ευρίσκονται σε διαφορετικούς δήμους νήσων της ίδιας Περιφερειακής Ενότητας που διαθέτουν ένα δήμο (π.χ. η Περιφερειακή Ενότητα της Κω περιλαμβάνει δύο νήσους, την Κω και τη Νίσυρο, που καθεμία διαθέτει από έναν δήμο. Σε αυτή την περίπτωση ο κάτοικος της Νισύρου μπορεί να επιλέξει τουριστικό κατάλυμα στην Κω). Εξαιρείται κάθε περιορισμού η νήσος Λέσβος. Ως τόπος μόνιμης κατοικίας ορίζεται ο τόπος διαμονής των δικαιούχων που έχει δηλωθεί στο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα του Οργανισμού».  

 Η ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΑΜΕΣΙΝΗ 

Πηγή: http://www.taxheaven.gr Δείτε περισσότερα https://www.taxheaven.gr/laws/circular/view/id/26501
© Taxheaven

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου