oaednews

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

Εκδήλωση Αλληλεγγύης στον Πέτρο Καπετανόπουλο

Μια εκδήλωση πραγματικής αλληλεγγύης στον Π.Κ. πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου στο μετρό στα Σεπόλια. Την εκδήλωση οργάνωσε η Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης στον Πέτρο Καπετανόπουλο και συμμετείχαν πολλές συλλογικότητες. Κατά τη συζήτηση έγινε λόγος για την κρατική αυθαιρεσία όπως συχνά εκδηλώνεται μέσα από ενέργειες της αστυνομίας αλλά και της δικαιοσύνης.
Κουβέντα έγινε επίσης και για την αλληλεγγύη που πρέπει να υπάρχει σε όσους τολμούν να μιλήσουν, να αντιδράσουν, να καταγγείλουν.   Στην εκδήλωση ενημερώθηκε αρκετός κόσμος για την υπόθεση του Πέτρο. Η επόμενη έμπρακτη στήριξη στον Πέτρο και σε όσους δέχονται την κρατική επίθεση επειδή  τολμούν να μιλήσουν θα γίνει την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου στα δικαστήρια στις 11:00πμ, στο κτίριο του Μονομελούς Εφετείου Αθήνας, Κυρίλλου Λουκάρεως κ Αλεξάνδρας.  Να είμαστε όλοι εκεί.

1 σχόλιο:

  1. Αγαπητοι συναδελφοι,μηπως θα γινοταν η Σταση εργασιας της Ομοσπονδιας να μετατεθει 10 ή 10.30; Αμα η δικη ειναι στις 11 και η Σταση ξεκινα απο τις 11,πως θα μεταβουν στο Εφετειο συναδελφοι απο μακρινες περιοχες της Αθηνας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή