oaednews

Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΔΕΔΥ




 Η Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καταγγέλλει την απόπειρα φίμωσης των υπαλλήλων του ΟΑΕΔ που επιχειρείται με εσωτερικό έγγραφο της διοίκησης.
Το γραφείο του Διοικητική του ΟΑΕΔ, με το υπ' αριθμ 90507/30-10-2013 της διεύθυνσης διοικητικού απαγορεύει στα στελέχη του Οργανισμού να ενημερώνουν για θέματα που αφορούν την ανεργία και τα προγράμματα του ΟΑΕΔ, αν πρώτα, όπως αναφέρει δεν λάβουν την έγκριση της διοίκησης.

Σε μια περίοδο που η ανεργία έχει εκτοξευτεί, οι υπάλληλοι σε μια τόσο κρίσιμη υπηρεσία επιβάλλεται να ενημερώνουν την κοινωνία και να ασκούν κριτική στις ελλείψεις και τις καθυστερήσεις που παρουσιάζουν τα προγράμματα του ΟΑΕΔ. 
H Ε.Ε. της A.Δ.Ε.Δ.Υ. θα συμπαρασταθεί ενεργά σε τυχόν απόπειρες δίωξης υπαλλήλων που δεν θα συμμορφωθούν με αυτή την αντιδημοκρατική ενέργεια του Διοικητή του ΟΑΕΔ που παραβιάζει στοιχειώδεις συνδικαλιστικές ελευθερίες.




Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

3 σχόλια:

  1. Μόνο με ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ θα μπορούσε κάποιος να παρομοιώσει αυτούς που επινόησαν και εξέδωσαν το συγκεκριμένο έγγραφο. Διότι στο εκτελεστικό τους απόσπασμα τοποθετούν κάθε ελεύθερη, αδέσμευτη και δημιουργική φωνή του Οργανισμού. Στην πραγματικότητα ζητούν τη μετατροπή όλων των υπαλλήλων σε πειθήνια όργανα, σε άβουλους υπαλλήλους, φιμωμένους και χωρίς άποψη. Μόνο ο λοβοτομημένος υπάλληλος είναι κατά την ανακοίνωση της Διοίκησης "αποδεκτός" υπάλληλος. Γιατί κύριοι συγγραφείς της ανακοίνωσης δεν επιθυμείτε να ομιλούν οι υπάλληλοι για θέματα του Οργανισμού; Εάν ο υπάλληλος που κουβαλάει την εμπειρία ετών αλλά και κατάρτιση δεν έχει το δικαίωμα (μήπως και το καθήκον;) να ομιλεί για το αντικείμενό του, ΠΟΙΟΣ ΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ-ΚΑΘΗΚΟΝ ; Από πότε ο υπάλληλος του ΟΑΕΔ δεν πρέπει να αναφέρεται σε προγράμματα ανεργίας; Και ποιός είναι ο κατάλληλος για αυτό; O περαστικός; Ή ο φούφουτος; Ή μήπως ο κάθε μετακλητός υπάλληλος; ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΚΑΛΑ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΟΤΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΟΥ ΟΑΕΔ είναι αυτό που εν μέσω ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ. ΟΙ ΑΤΣΑΛΑΚΩΤΟΙ ΓΡΑΦΙΑΔΕΣ ΚΑΛΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΟΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΒΑΖΟΥΝ ΠΛΑΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΟΙ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΕΣ, ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΚΥΡΙΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρυσόστομος ο από πάνω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ειναι βεβαιο οτι υπαρχουν αλλου ειδους σκοπιμοτητες.Είναι γνωστες ,χρονια το προσπαθούν ,δεν το έχουν καταφέρει αλλά ελπίζουν στο "ονομα της ΚΡΙΣΗΣ να εχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.Δεν τους βγαίνει λογω της τεράστιας αύξησης της ανεργίας...Δεν θα σταματήσουν.....Θα την πληρώσουν στο τέλος οι υπάλληλοι και θα βρουν την λύση....................

    ΑπάντησηΔιαγραφή