oaednews

Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

Παιχνίδι στις πλάτες των ανέργων

Τον περιβόητο κοινωνικό αυτοματισμό θέλει να ενεργοποιήσει ο υπουργός Εργασίας Γ. Βρούτσης αφήνοντας χωρίς χρήματα τους επιδοτούμενους ανέργους, επιδιώκοντας ουσιαστικά να στρέψει την μήνιν των ανέργων κατά των απεργών στον ΟΑΕΔ.

Από την προηγούμενη Πέμπτη, με πρόσχημα την απεργία των υπαλλήλων, δεν καταβάλλονται τα επιδόματα ανεργίας στους δικαιούχους!
Η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική και βέβαια εκθέτει πλήρως τον κ. Βρούτση, ο οποίος δεν διστάζει για άλλη μία φορά να χρησιμοποιήσει ανοίκειες πρακτικές προκειμένου να… χτυπήσει τους εργαζομένους. Με… απόντα τον διορισμένο και κομματικό διοικητή του ΟΑΕΔ Θ. Αμπατζόγλου, ο υπουργός Εργασίας αφήνει 250.000 ανέργους χωρίς το βοήθημα προκειμένου να παίξει τα επικοινωνιακά παιχνίδια αποδόμησης των αγωνιστικών αντιδράσεων.
Αναλυτικά το ρεπορτάζ του Τζώρτζη Ρούσσου στη σελίδα 4 της Εφημερίδας των Συντακτών που κυκλοφορεί

1 σχόλιο:

  1. Παιδια σημερα περασα απο την δουλεια και τσεκαρα να δω αν εχουν γινει πληρωμες για το επιδομα ανεργιας. Την παρασκευη ειχε γίνει εγκριση και ελεγχος για αποστολη στην τράπεζα και σημερα Δευτερα έγινε αποστολη στην τράπεζα. Το ίδιο θα έχει γίνει φαντάζομαι σε όλη την Ελλαδα. Αρα οι επιδοτούμενοι πρέπει να πληρωθηκαν κανονικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή