oaednews

Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

Απεργεί ο ΟΑΕΔ

Απεργεί ο ΟΑΕΔ

tvxs.gr/node/134983


Φωτογραφία: Αλέξανδρος Κατσής/FosPhotos
Σε 48ωρη απεργία προχωρούν τη Δευτέρα και την Τρίτη οι εργαζόμενοι στον ΟΑΕΔ σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την κινητικότητα αλλά και την αποδόμηση του Οργανισμού, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά. Συγκέντρωση πραγματοποιείται έξω από το υπουργείο Εργασίας στη Σταδίου.


Μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωσή τους, οι εργαζόμενοι στον ΟΑΕΔ τονίζουν ότι η κοινωνική πρόνοια είναι δικαίωμα των πολιτών και υποχρέωση της Πολιτείας. Σημειώνουν ότι η κινητικότητα "είναι ενέργεια πρώτα εις βάρος του κοινωνικού συνόλου και μετά εις βάρος των υπαλλήλων του ΟΑΕΔ" και εκτιμούν ότι όποιος υπερβεί αυτή την "κόκκινη γραμμή",  θα βγει στη διαθεσιμότητα από τον λαό.

1 σχόλιο:

  1. ΑΠΕΡΓΩ! Κ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΩ ΜΕ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΙΜA! ΤΙ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ, Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΜΟΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΠΙ 4 'Η ΕΠΙ 5! ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΦΓΟΥΣ ΑΥΤΗ Η ΜΙΚΡΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΑΝΤΑΛΛΑΣΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΦΕ Κ ΚΑΠΝΙΖΟΝΤΑΣ, ΤΟ ΞΕΡΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ ΑΛΛΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ, ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΩ!ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ!ΚΑΙ ΑΣ ΚΡΙΝΟΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΙΔΙΟΙ!ΜΕ ΑΛΛΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ! ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΥΠΟΘΕΤΩ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΠΟΠΑΝΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΔΕΧΤΕΙ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΣΟΥΠΕΡ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ; ΥΠΟΘΕΤΩ ΟΤΙ ΝΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ!ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ! Ω! ΝΑΙ! ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ Κ ΕΜΕΙΣ! ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή