oaednews

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Ξεκινώντας ένα "Startup"

2 σχόλια:

  1. Μια πετυχημένη επιχείρηση βοηθάει και τη χώρα. Η Ελλάδα, το Δημόσιο, μας έχουν ανάγκη. Πρέπει να παράγουμε πλούτο, να δημιουργούμε έσοδα, να πληρώνουμε φόρους, να προσλαμβάνουμε κόσμο. Μην έχουμε στο μυαλό μας μόνο την κατανάλωση. Ζητάμε από το κράτος το ένα και το άλλο, αλλά θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να το βοηθήσουμε και εμείς.

    Οι επιδοτήσεις δεν είναι πανάκεια:
    Μην τα περιμένετε όλα από τα ευρωπαϊκά προγράμματα χρηματοδότησης. Είναι καλά, αλλά όχι και αναντικατάστατα. Αν αύριο σταματούσε π.χ. το ΕΣΠΑ, θα σταματούσε και η επιχειρηματικότητα; Τόσες εταιρείες τα έχουν καταφέρει και χωρίς αυτά. Αν είσαι έτοιμος, θα πρέπει να σηκώσεις μανίκια, να θυσιάσεις χρόνο και διακοπές και να αφοσιωθείς σε αυτό. Κι αν έρθει στη συνέχεια και η επιδότηση, έχει καλώς.

    ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΗΤΣΟΣ
    ΚΠΑ2 ΜΕΓΑΡΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΙΜΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 2011 ΜΕΤΑ ΑΠΟ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΣΕ ΑΛΥΣΙΔΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ, ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΣΤΑ. ΔΥΟ ΚΑΤΑΜΑΥΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΕΚΑΝΑΝ ΝΑ ΖΩ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΜΑΙ ΣΑΝ 20ΧΡΟΝΟΣ ΙΣΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ. ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΜΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΟΤΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΑΓΑΖΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΟΙΑΝΟΥ ΕΙΝΑΙ? TOY ΦΟΥΦΟΥΤΟΥ? ΒΓΑΛΤΕ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. ΣΑΝ ΒΛΑΚΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΡΩΤΑΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ?

      Διαγραφή