oaednews

Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Νέα δημοσιεύματα εμπλέκουν τον ΟΑΕΔ σε κινητικότητα-απολύσεις

 ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ  25-7-2013

22 σχόλια:

  1. ύμφωνα με τον "Ελεύθερο Τύπο", πέρα από τους 3.000 δημοτικούς αστυνομικούς, στη διαθεσιμότητα θα υπαχθούν εργαζόμενοι στην ΕΛΒΟ, στη ΛΑΡΚΟ, σε υπουργεία, δημοτικές επιχειρήσεις και φορείς προς κατάργηση.

    Η κυβέρνηση υπολογίζει ότι μέσα από τα νέα οργανογράμματα των υπουργείων, θα προκύψει ένας σημαντικός αριθμός των υπαλλήλων, που θα βγουν σε διαθεσιμότητα.

    Όπως αναφέρει η εφημερίδα, ο αριθμός της διαθεσιμότητας θα συμπληρωθεί ως εξής:

    *3000 δημοτικοί αστυνομικοί

    *1350 εργαζόμενοι στο υπ. Υγείας

    *2000 υπάλληλοι του υπ. Δημόσιας Τάξης (πολιτικό προσωπικό)

    *400 υπάλληλοι του υπ. Άμυνας (πολιτικό προσωπικό)

    *150 υπάλληλοι του υπ. Τουρισμού

    *125 υπάλληλοι του υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης

    *100 απασχολούμενοι στο υπ. Περιβάλλοντος

    *80 απασχολούμενοι στο υπ. Ανάπτυξης

    *30 απασχολούμενοι στο υπουργείο Εργασίας, όπου θα τεθεί σε αξιολόγηση και ο ΟΑΕΔ, αν και αρχικά είχε εξαιρεθεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΕΘΕΙ ΘΕΜΑ ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ-ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΟΑΕΔ. ΑΝ ΔΕΝ ΔΕΣΜΕΥΘΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΝΤΡΕΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΣ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΠΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, Ο ΒΡΟΥΤΣΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΓΧΩΡΙΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ. ΟΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΜΑΣ ΑΓΓΙΖΟΥΝ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΣΗΣΥΧΑΣΜΟΣ-ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ ΣΤΟΝ ΟΑΕΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάντως αν ήξερε πραγματικά ο Διοικητής του ΟΑΕΔ ότι για τους υπαλλήλους του Οργανισμού δεν έχει τεθεί κανένα θέμα απολύσεων και κινητικότητας και αποφάσιζε να βγει δημόσια να το πει (δεσμευθεί) για να τους …καθησυχάσει, θεωρώ ότι οι συνδικαλιστές δεν θα έπρεπε να τον αφήσουν να κάνει τέτοιο ατόπημα.
      Αν καταλαβαίνεις φίλε τι εννοώ, τέτοιες πονηρές εποχές.
      Άκου τι θα συμβεί.
      Οι άλλοι Διοικητές Οργανισμών και Υπουργοί, για τα …Χαρτοφυλάκια των οποίων έχουν ήδη εξαγγελθεί απολύσεις και κινητικότητα, επειδή θα θεωρηθούν ριγμένοι από την Κυβέρνηση, λογικά θα κάνουν το αυτονόητο.
      Ας μη σου εξηγήσω το αυτονόητο μέσω ιντερνετ.
      Μας αρκεί να αληθεύει και δεν θέλουμε δημόσιες δεσμεύσεις και μάλιστα υπό την απειλή κινητοποιήσεων.
      Δυστυχώς εδώ που μας έφτασαν μας αναγκάζουν να σκεφτόμαστε και μη …ορθολογικά.
      Ας πούμε ανώνυμος.

      Διαγραφή
  3. Άντε να δούμε τώρα... Μεγάλωσαν τα γενια του Μακρακη να φωνάζει "αντισταθείτε, ξυπνειστε, συμμετέχετε". Ασπρισε (κι άλλο) ο Αναγνου να πιπιλιζει τα αυτιά μας ότι δεν πανε καλα τα πράγματα. Απελπιστηκαν και κάποιοι άλλοι, ότι μόνοι τους ανεβοκατεβαίνουν στις πορείες και τους κόβουν 20αρια απο το μισθο. Και τώρα κυρίες και κύριοι; Για να δούμε τώρα! Τα μαξιλάρια μας και σ άλλη παραλία;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. θα μας φανε αυγουστιατικα χωρις να καταλαβουμε τιποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΜΑΖΙΚΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΙΔΡΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΥΤΑΚΙ...! ΟΛΑ ΤΑ ΚΠΑ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΕΛΟΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ...!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ : ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΤΩΡΑ. ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΡΟΛΛΑ ΠΑΝΤΟΥ.


    Η ΜΠΑΝΑΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΑΣ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;ΠΕΥ , ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ,ΚΑΠΟΙΟΣ Η ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΜΕ.ΚΥΡΙΟΙ ΠΑΡΤΕ ΘΕΣΗ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή υποστηρίζεις οτι πρέπει ν' ανοίξουμε διάλογο με τα στημένα δημοσιεύματα; Χαλάρωσε, μην τσιμπάς.

      Διαγραφή
  8. ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΑΙ.ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΤΑ ΞΕΧΑΣΑΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μακρακη εμπρός με παλμό κ αγωνιστικά! Είμαστε όλοι στο πλάι σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Παιδιά ψυχραιμία! Μόνο ενωμένοι και ενημερωμένοι μπορούμε να παλέψουμε το θεριο. Περιμένουμε για λίγο ακόμα τους εκλεγμένους να βαρεσουν εγερτηριο. Αν το πράξουν βουρ να μη λείψει κανεις. Αν δεν το πράξουνι να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας. Πονταρω στο νέο προεδρείο κ περιμένω. Προσοχή στο αλληλοφαγωμα! Θα τους βολέψει. Να στηρίξουμε όλοι κάθε μορφή αγώνα. Η ταν η επι τάς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΟΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΑΣ ΚΑΤΣΕΙ ΗΣΥΧΟΣ ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ.ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΜΠΕΛΟΦΥΛΟΣΟΦΙΕΣ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΤΩΡΑ.ΚΟΜΜΕΝΕΣ ΟΙ ΘΕΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΜΑΣ ΟΡΓΑΝΑ ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αν διαβασουμε προσεκτικα τι γραφει το δημοσιευμα θα δουμε οτι αναφορικα με τον ΟΑΕΔ λεει 2 πραγματα.
    1) Μιλαει για μετατροπη του ΟΑΕΔ σε ΝΠΙΔ ( με αποτελεσμα να γινουμε ολοι Αοριστου. Χρονου ) , αλλα κι αν αυτο συμβει μπορουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να το παλεψουμε να μην μπει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ συναδελφος σε διαθεσιμοτητα.Αυτο μπορουμε να το πετυχουμε με δεδομενο το γεγονος οτι οπως σωστα επισημαινει και η Ομοσπονδια εξυπηρετουμε περισσοτερους απο 1000000 ασφαλισμενους ( !!!) και τα αντικειμενα αυξανονται.
    2) Μιλαει για διαθεσιμοτητα σε 200 μηχανικους της Κατοικιας.Ισως καποιοι βιαστουν να πουν οτι αφου δεν εδειξαν μεχρι σημερα και την πιο εργατικη / συναδελφικη συμπεριφορα ας τους το ανταποδωσουμε αρνουμενοι να αντιδρασουμε.Διαφωνω απολυτως.Δεν πρεπει να βγει σε διαθεσιμοτητα ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ συναδελφος και πρεπει ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να παλεψουμε ενωμενοι για ΟΛΟΥΣ.Πρεπει ενωμενοι να πολεμησουμε και να μην στερηθουμε ουτε ΕΝΑΝ ανθρωπο.Τα ΚΠΑ στεναζουν απο την ελειψη προσωπικου.
    Ευχαριστω για την φιλοξενια
    Θεσσαλονικη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΒΛΕΠΩ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΑ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟΠΟ. ΕΓΩ ΠΑΝΤΟΣ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ, ΣΤΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΩΞΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΙΔΗΣΗ. Κ. ΜΑΚΡΑΚΗ ΜΙΛΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ. ΣΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

    ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΗΤΣΟΣ
    ΚΠΑ2 ΜΕΓΑΡΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ΑΛΛΑ ΟΥΔΕΙΣ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ. ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΗΤΑΝ ΒΑΘΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΣ.ΚΑΙ 3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΣΟΥ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ..ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ..ΚΑΙ ΟΙ ΤΗΣ ΕΡΤ ΞΗΜΕΡΟΒΡΑΔΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ..ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ? ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΤΙ? ΟΧΙ. Ο,ΤΙ ΗΘΕΛΑΝ ΕΚΑΝΑΝ.Η ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΗΤΑΝ ΔΙΧΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ, ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΤΟΥΤΗ ΩΡΑ ΟΤΑΝ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΝΟΙΑΖΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΗΤΑΝ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΚΙΝΗΣΗΣ, ΕΝΩ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΤΕΡΡΕΕ ΓΥΡΩ ΤΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΦΑΙΔΡΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΚΟΡΩΝΕΣ ΠΕΡΙ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΟΤΑΝ ΣΕ ΤΟΣΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕ. ΤΙ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΑΚΟΥΜΠΗΣΟΥΝ? Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ? ΑΣ ΓΕΛΑΣΩ...ΜΥΡΙΑΔΕΣ ΕΞΩ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ..Ή ΜΗΠΩΣ Η ΕΥΑΛΩΤΗ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ? ΑΣ ΞΑΝΑΓΕΛΑΣΩ..ΜΥΡΙΑΔΕΣ ΕΞΩ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΠΑΡΑΥΤΑ..ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΩΝ ΜΑΣ. ΩΣ ΚΛΑΣΣΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΠΕΡΙΣΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΑΡΚΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ ΟΑΕΔ.ΘΟΥ ΚΥΡΙΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ξέρω εαν είσαι ΟΑΕΔΙΤΗΣ ή τι άλλο. Αλλά όσον αφορά τις υπηρεσίες θα σου απάντησω. Οταν δεν σε αφήνουν να προσφέρεις υπηρεσίες πως να το κάνεις. Κάποτε , όχι πολύ μακρυά , λίγο πριν το τέλος του 2009 και λίγο απο το 2009 υπήρχαν υπάλληλοι που έβγαιναν στους δρόμους ψάχνοντας για θέσεις εργασίας. Οχι όλοι, αλλά κάποιοι έβγαιναν. Ανεξάρτητα εαν έκανε ζέστη ή κρυο ή αν ξεπερνούσαν το ωράριό τους ή ακόμα κι αν πλήρωναν απο την τσέπη τους κάποιες μεταφορές. Δυστυχώς όμως το όνειρο του να γίνω δημόσιος υπάλληλος , να την αράξω και να τα παίρνω χάλασε τη συνταγή . Την συνταγή τη χάλασε επίσης ο συνδυασμός του βολέματος μαζί με την απαξίωση του έργου των εργασιακών συμβούλων. Και δεν μιλώ για τις νοσηλεύτριες, νοσοκόμες και δασοπυροσβέστες(χωρίς να θέλω να τους θίξω). Μιλώ για τα άτομα που είχαν σπουδές, γνώσεις και εκπαίδευση να παράγουν αυτό το έργο. Τα άτομα που ήταν σε θέση να μιλήσουν με τον άνεργο, να μιλήσουν με τον επιχειρηματία,να κάνουν συμβουλευτική. Οποιος λοιπόν έχει απορία για το ποιός απαξίωσε το έργο του ΟΑΕΔ αφού ρωτήσει τον μικροεαυτούλη του (γιατί πολλοί για τη θεσούλα έγλειψαν κατουρημένες ποδιές) ας πάει να ρωτήσει τους δυο προηγούμενους διοικητές να απαντήσουν με τι κριτήρια έκαναν όλο το προσωπικό ¨κισέ" χωρίς να σκεφτούν και τον άνεργο πολίτη. Και κάτι άλλο: να ξέρεις ότι οι ικάνοί(γιατί ικανοί υπάρχουν) σ αυτή την αγορά εργασίας που εσυ αναφέρεις θα βρούν δουλειά, αλλά και έργο θα παράγουν, φτάνει φυσικά να μην έχουν τη νοοτροπία του δημοσίου υπαλλήλου

      Διαγραφή
    2. ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΚΠΑ ΚΙ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΤΟΡΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟΝ ΓΚΙΣΕ ΓΙΑΤΙ ΒΓΑΛΑΜΕ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΜΟ..ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ..ΣΤΟ ΧΕΙΛΟΣ ΤΟΥ ΓΚΡΕΜΟΥ...ΟΙ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΕΛΟΣ..ΕΚΠΙΠΤΕΙΣ ΑΠ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΣΟΥ..ΕΚΠΙΠΤΕΙΣ ΑΠ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΟΥ..ΕΚΠΙΠΤΕΙΣ ΑΠ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΟΥ..ΕΚΠΙΠΤΕΙΣ..ΕΚΠΙΠΤΕΙΣ ..ΕΚΠΙΠΤΕΙΣ..ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΜΙΑ ΚΛΩΤΣΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ...Η ΚΛΩΤΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΤΩΝΕΣ ΠΙΣΤΕΥΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ..ΟΙ ΙΚΑΝΟΙ ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ..ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ.

      Διαγραφή
  15. Συνάδελφοι , κανείς δεν πρόκειται να δεσμευτεί ότι δεν θα μας διώξουν. Αλλά και πάλι, ακόμα κι αν δεσμευτεί, σ αυτή την κυβέρνηση δεν υπάρχει κανένα πρόγραμμα. Ξυπνούν το πρωί και παίζουν ρουλέτα στο ποιόν Οργανισμό να κλείσουν. Αλλά δεν φταίνε αυτοί, εμείς φταίμε. Και δεν θα εξετάσω ότι τους ψηφίσαμε, ούτε ότι τρέχουμε ζητόντας ρουσφετάκια αλλά το ότι καθόμαστε και τους βλέπουμε. Και σ αυτό δεν φταίει κανένας Μακράκης , Ανάγνου ή οποιοσδήποτε άλλος. Πως μιλάμε όταν στις απεργίες δουλεύουμες Πάρτε το χαμπάρι συνάδελφοι που δεν απεργείται. Δεν πρόκειται να εξαιρεθείτε. Εδώ δεν εξαιρέθηκαν διδακτορικά και μεταπτυχιακά ποιός ο λόγος να εξαιρεθούμε εμείς; Πόσο ειλικρινά ντρέπομαι που απο τη μια φοβόμαστε , ψαχνόμαστε ρωτάμε για τις απολύσεις, κι απο την άλλη καμμία συμμετοχή σε κινητοποιήσεις. Για να μας δω τώρα...Πάλι αμέτοχοι θα περιμένουμε τη λίστα αυτών που θα "τουφεκιστούν"; Αν και πάλι γίνει το ίδιο, δεν μας λυπάμαι καθόλου, είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Αντε και καλά μπάνια...Α και ξέρετε δεν δικαιούμαστε ταμείο ανεργίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΗΝ ΠΗΡΑΝ ΠΙΣΩ....ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΚΙΕΣ ΜΑΣ...ΑΜΕΣΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΠΑΙΔΙΑ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!! ΜΗ ΜΕ ΞΥΠΝΑΤΕ.ΜΗ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙΤΕ.ΑΦΗΣΤΕ ΜΕ ΗΣΥΧΟ. ΟΡΕΞΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΤΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΠΝΟΣ ΧΩΡΙΣ ΦΩΤΙΑ. ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ. ΤΩΡΑ ΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΑ (Τ.ΟΕΚ, Τ.ΟΕΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ) Ή ΠΙΟ ΑΡΓΑ (ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ ΝΠΙΔ) ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ. Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΩΝ ΣΕ ΠΕΡ/ΚΕΣ Δ/ΝΣΕΙΣ (ΒΛ. ΑΔΑ: ΒΛ4Ν4691Ω2-Ρ2Ψ & ΑΔΑ: ΒΛ4Ν4691Ω2-Α1Ξ). ΘΥΜΑΣΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΧΑΜΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΕΦΥΓΕ Ο ΚΙΚΙΛΙΑΣ? ΓΙΑΥΤΟ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ...ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή