oaednews

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

ΠΕΥ ΟΑΕΔ:Ψήφισμα Συμπαράστασης στην ΠΝΟ -Συμμετοχή στην 24ωρη απεργία



Πανελλήνια Ένωση Υπαλλήλων ΟΑΕΔ

Το Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ένωσης Υπαλλήλων ΟΑΕΔ καταδικάζει με τον πιο  απερίφραστο τρόπο την απόφαση της κυβέρνησης να προχωρήσει σε πολιτική επιστράτευση των ναυτεργατών απεργών. Τέτοιου είδους αποφάσεις στρέφονται κατά το σύνολο των εργαζομένων, κατά το σύνολο της κοινωνίας.

Η ποινικοποίηση των εργατικών αγώνων και η προσπάθεια της κυβέρνησης να ανακόψει τις κινητοποιήσεις κοινωνικών ομάδων που παλεύουν για τη διατήρηση στοιχειωδών εργασιακών δικαιωμάτων, προκειμένου να εφαρμόσει τη συνταγή της φτώχειας και της ανεργίας, θα βρει απέναντι ολόκληρη την κοινωνία και όλους εμάς ενωμένους σε μια γροθιά!
Η απάντησή μας πρέπει να είναι ηχηρή και δυνατή! Δεν πρόκειται να καταθέσουμε τα όπλα σε τακτικές εκφοβισμού και εκβιασμού! Δεν πρόκειται να γίνουμε απλοί θεατές της υπονόμευσης των συνταγματικά κατοχυρωμένων δημοκρατικών μας δικαιωμάτων! Δεν πρόκειται να υποχωρήσουμε!
Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στους ναυτεργάτες.
Συμμετέχουμε στην 24ωρη παναττική απεργία που κήρυξε η ΑΔΕΔΥ για αύριο Τετάρτη, 6 Φεβρουαρίου.
Καλούμε τα μέλη μας και όλους τους εργαζόμενους στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που οργανώνει η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία, στις 10:30 το πρωί, στον Άγιο Διονύσιο στον Πειραιά.

     Να μη λείψει κανένας από τον αγώνα της υπεράσπισης των δικαιωμάτων μας!!!


Το Δ.Σ. της Π.Ε.Υ. ΟΑΕΔ

3 σχόλια:

  1. Ρε, αυτοί με τη φόρα που έχουν πάρει, όπου να΄ναι θ΄αρχίσουν να επιστρατεύουν και τους...άνεργους ! Στρατάκης Μιχάλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό που θα΄πρεπε να επιστρατεύσουν, είναι το μυαλό τους που έχει κηρύξει απεργία διαρκείας. Αλλά θα μου πείτε, γίνεται επιστράτευση του ανύπαρκτου; Στρατάκης Μιχάλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή