oaednews

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

ΣΕΠΕΕ: Αμοιβόμενο πρόγραμμα επιμόρφωσης ανέργων





Την υλοποίηση ενός τοπικού σχεδίου απασχόλησης (ΤΟΠΣΑ), το οποίο στοχεύει αρχικά στην επιμόρφωση ανέργων ανδρών και γυναικών, με προηγούμενη εργασιακή εμπειρία σε μεταποιητικές επιχειρήσεις και, ακολούθως, στην υποβοήθησή τους προκειμένου να βρουν εργασία ή να δημιουργήσουν μία δική τους μικρή επιχείρηση, ανακοίνωσε ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πλεκτικής Ετοίμου Ενδύματος Ελλάδος (ΣΕΠΕΕ).

Το σχέδιο απασχόλησης ξεκίνησε ο ΣΕΠΕΕ, σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ), τον Σύνδεσμο Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ), τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος (ΣΕΠΒΕ), το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας (ΠΑΜΑΚ), τα ΚΕΚ, ΣΕΒΕ, ΣΒΒΕ, ΔΕΘ και Ενδυση και την εταιρεία Γνώση Αναπτυξιακή ΑΜΚΕ.

Ο ΣΕΠΕΕ επισημαίνει ότι η κατάρτιση είναι αμειβόμενη (5 ευρώ ανά ώρα), ενώ, αν υπάρχει ενδιαφέρον για την ίδρυση μίας μικρής επιχείρησης, τότε προσφέρονται γι΄ αυτό δωρεάν συμβουλευτικές υπηρεσίες στους ενδιαφερόμενους.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ακόλουθη ιστοσελίδα: http://www.sbbe.gr/m2/topsa.asp

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου