oaednews

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

«Η επιχείρησή σου.gr»

Με μία νέα πρωτοποριακή πρωτοβουλία «η επιχείρησή σου.gr», ο ΟΤΕ δίνει τη δυνατότητα, για πρώτη φορά, στην Ελλάδα, σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες να προωθήσουν την επιχείρησή τους στο internet εύκολα, γρήγορα και εντελώς δωρεάν για έναν ολόκληρο χρόνο.
Ειδικότερα, μέσα από ένα ειδικά σχεδιασμένο site, το www.yourbusiness.gr και μέσω ενός απλού και εύχρηστου εργαλείου, ο ενδιαφερόμενος μπορεί να δημιουργήσει το site ή το ηλεκτρονικό κατάστημα της επιχείρησής του, επιλέγοντας την ηλεκτρονική διεύθυνση (url/domain), που επιθυμεί.
Το site ή το ηλεκτρονικό κατάστημα φιλοξενείται δωρεάν για έναν χρόνο στις ασφαλείς υποδομές του ΟΤΕ, ενώ ο ίδιος αναλαμβάνει τη διαχείριση και την ανανέωση των πληροφοριών με τη συχνότητα, που επιθυμεί.
Video μαθήματα κατευθύνουν το χρήστη, καθόλη τη διάρκεια της διαδικασίας δημιουργίας ή ανανέωσης του site. Επίσης, περιλαμβάνονται και επιπλέον δυνατότητες, όπως:
- Η ενημέρωση για την πορεία του site, μέσω στατιστικών στοιχείων.
- Η προώθηση των προϊόντων και υπηρεσιών, μέσω email ή SMS.
- Η χρήση social media, καθώς και ο σχεδιασμός αφισών και επαγγελματικών καρτών.
Ταυτόχρονα, παρέχεται online βοήθεια, αλλά και τηλεφωνική υποστήριξη για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις, μέσω του 13818.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου