oaednews

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Περισσότερες τεχνολογίες; Περισσότερες γυναίκες επιχειρηματίες!

Την Τρίτη 6 Νοεμβρίου θα διεξαχθεί το ευρωπαϊκό συνέδριο "Περισσότερες τεχνολογίες; Περισσότερες γυναίκες επιχειρηματίες!", το οποίο αποτελεί την κορύφωση μιας σειράς επιτυχημένων δράσεων ενημέρωσης και δημοσιότητας στα πλαίσια του ευρωπαϊκού έργου με ακρωνύμιο «ladybizIT», της πρωτοβουλίας «Leonardo da Vinci», με στόχο να συνεισφέρει στην προσπάθεια της Ευρωπαϊκής Επιτροπής να υποστηρίξει τη γυναικεία επιχειρηματικότητα και να προωθήσει τους τρόπους με τους οποίους οι Τεχνολογίες Πληροφορίας & Επικοινωνιών (ΤΠΕ) μπορούν να την ενισχύσουν.
altΤο ευρωπαϊκό έργο ladybizIT, λαμβάνοντας υπόψη ότι ένα από τα βασικότερα εμπόδια για τις γυναίκες που θέλουν να δραστηριοποιηθούν επιχειρηματικά είναι η περιορισμένη πρόσβαση στις ΤΠΕ και η αξιοποίησή τους, θέτει τις προϋποθέσεις διαλόγου μεταξύ γυναικών επιχειρηματιών, κοινωνικών εταίρων, κέντρων λήψης αποφάσεων, διαμορφωτών πολιτικής και γυναικείων φορέων.
Στόχος του είναι να ενθαρρύνει τις «μέλλουσες» γυναίκες επιχειρηματίες μέσα από την ανάδειξη των δυνατοτήτων των ΤΠΕ για την ανάπτυξη επιχειρηματικών δραστηριοτήτων, ενώ προωθεί δυναμικά 12 ευρωπαϊκά έργα που μπορούν να βοηθήσουν τις γυναίκες της Ευρώπης – ανεξάρτητα από την ηλικία και την καταγωγή τους – να ανακαλύψουν τι μπορεί να κάνει γι' αυτές το Πρόγραμμα Δια Βίου Μάθησης της Ευρωπαϊκής Ένωσης (EU Lifelong Learning Programme). Μάθετε τι μπορούν να προσφέρουν σε εσάς!
http://www.epixeiro.gr/ημερολόγιο_past/6--epixeirogr/767-Περισσότερες-τεχνολογίες-Περισσότερες-γυναίκες-επιχειρηματίες-Αθ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου