oaednews

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Γυναίκες επιχειρηματίες: ανέκδοτο ή πραγματικότητα;

Πώς μπορεί να δημιουργήσει μια γυναίκα σήμερα επιχείρηση; Γιατί να το κάνει;
Πώς μπορεί να είναι επιτυχημένη μια γυναίκα επιχειρηματίας μέσα στην κρίση;
Ποιες είναι οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει καθημερινά; Πως μπορεί να ισορροπήσει καριέρα και προσωπική ζωή;

Ποιες είναι οι πρακτικές συμβουλές που μπορεί να ακολουθήσει μια γυναίκα επιχειρηματίας;
Σε αυτά και άλλα πολύ ενδιαφέροντα ερωτήματα θα απαντήσουν η κυρία Βέφα Αλεξιάδου χημικός – διαιτολόγος, συγγραφέας και εκδότρια βιβλίων μαγειρικής, παγκοσμίως γνωστή στο χώρο της γαστρονομίας και επιχειρηματίας, η κυρία Μάντυ Περσάκη, γυμνάστρια επιχειρηματίας, η κυρία Έφη Σαΐνη, αρχιτέκτων, ιδρύτρια του www.e-adeia.gr και του www.e-plans.gr, και επιχειρηματίας και ο κύριος Αποστόλης Αϊβαλής, Business Strategy Mentor και επιχειρηματίας.
Μια από τις πιο καταξιωμένες life coaches, με διεθνή καριέρα, η κ. Τζιλ Δούκα θα συντονίσει την αποκαλυπτική συζήτηση με στόχο να φύγουν οι συμμετέχοντες γεμάτοι με γνώσεις όσον αφορά την επιχειρηματικότητα, να εμπνευστούν και να λάβουν ιδέες για να αντιμετωπίζουν τις αντιξοότητες ως ευκαιρία. Το event απευθύνεται σε άνδρες και γυναίκες που ψάχνουν νέες επαγγελματικές διεξόδους, σε ανθρώπους που σκέπτονται να δημιουργήσουν την δική τους επιχείρηση και σε επιχειρηματίες.
Το Public φιλοξενεί το event την Δευτέρα 5 Νοεμβρίου στις 20:00, στο κατάστημά του, στο Σύνταγμα στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Public Café στον 4ο όροφο. Η διάρκεια της εκδήλωσης είναι ενενήντα λεπτά, και στο τέλος οι συμμετέχοντες θα μπορούν να ρωτήσουν τους καλεσμένους ό,τι τους προβληματίζει.
H διοργάνωση του event γίνεται από την εταιρία προσωπικής ανάπτυξης Uniqueness Development Group.
Οι θέσεις είναι περιορισμένες,
http://www.epixeiro.gr/ημερολόγιο_past/2/786-Γυναίκες-επιχειρηματίες-ανέκδοτο-ή-πραγματικότητα-Αθήνα
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου