oaednews

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

«Ναι, συνέδεσα το ρεύμα»


Για δεύτερη φορά, κλήθηκε σε απολογία μέλος της κίνησης «Πολίτες της Βέροιας», μετά από μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του η ΔΕΗ. Σύμφωνα με την μηνυτήρια αναφορά ο πολίτης συμμετείχε στην επανασύνδεση ρεύματος μετά από διακοπή λόγω ανεξόφλητου λογαριασμού.

Στο υπόμνημα που κατέθεσε, μεταξύ  άλλων αναφέρει:
«Πρόσφατα, κατέθεσα ενόρκως μετά από κλήση, για την υπόθεση της ΔΕΗ, που απασχολεί κι αυτήν την αναφορά μου. Και τώρα δηλώνω ότι συμμετέχω ακόμη στην επανασύνδεση ρεύματος σε μετρητές της ΔΕΗ σε σπίτια, που κόβονται λόγω ανεξόφλητων λογαριασμών. Και θα συνεχίσω να συμμετέχω, μέχρι να πάψουν οι τωρινές συνθήκες ζωής, ενός μεγάλου μέρους των συνανθρώπων μας.
Παίρνοντας θάρρος και δικαίωμα από το Σύνταγμα της χώρας μας, βλέπω ότι υπάρχουν πολλές ακόμη υποχρεώσεις όλων μας, απέναντι στους συμπολίτες μας. Σύνταγμα, που ενώ θα έπρεπε να είναι ένα κομψό και ζεστό «πανωφόρι» για πιθανούς «χειμώνες», το κατάντησαν πολιτικοί και διοικητικοί παράγοντες, λινάτσα σε είσοδο χωματερής. Μια πολύ πρόχειρη ανάγνωση του Συντάγματος, με διαβεβαιώνει διάφορα…»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου