oaednews

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Κυβέρνηση με τα αλλεπάλληλα, έκτακτα και βάρβαρα μέτρα που λαμβάνει σε βάρος των εργαζομένων, των συνταξιούχων, των λαϊκών στρωμάτων οδηγεί σε απελπισία εκατομμύρια νοικοκυριά που δεν μπορούν πλέον να αντεπεξέλθουν ούτε στις στοιχειώδεις υποχρεώσεις τους.

Οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο που βρεθήκαμε από το πρώτο κι όλας μνημόνιο στο στόχαστρο Κυβέρνησης και Τρόικας και έχουμε ήδη υποστεί μειώσεις του εισοδήματός μας κατά 40%, βρισκόμαστε σήμερα μπροστά σε νέες δραματικές μειώσεις αποδοχών, μέσω της εφαρμογής ενός Μισθολογίου-Φτωχολόγιου, καθώς και μπροστά σε απολύσεις ακόμα και μονίμου προσωπικού. Δηλώνουμε ότι αδυνατούμε, πλέον, να πληρώσουμε το νέο, έκτακτο, χαράτσι, που με αυταρχικό τρόπο επιβάλλουν Κυβέρνηση και Τρόικα.

Η Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλεί τους βουλευτές στην αυριανή ψηφοφορία στη Βουλή να αφουγκραστούν επιτέλους την απελπισία και την αγωνία εκατομμυρίων πολιτών, να μην επικυρώσουν με την ψήφο τους τον έκτακτο φόρο στα ακίνητα και να μην επιτρέψουν να οδηγηθεί η Κοινωνία σε πτώχευση.

Οι εργαζόμενοι δηλώνουμε αποφασισμένοι να αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις για να ανατρέψουμε αυτή την πολιτική, που απαξιώνει συστηματικά τις Δημόσιες Υπηρεσίες και τα Κοινωνικά Αγαθά, οδηγεί την Κοινωνία σε απόγνωση, την Οικονομία σε κατάρρευση και τη χώρα σε νέα, μεγαλύτερα, αδιέξοδα.

Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ

1 σχόλιο:

  1. Διατεταγμένος Αφανισμός των Εργαζομένων και Διατεταγμ΄νη διάλυση των Δημοσίων Υπηρεσιών...Γενικά στους κολασμένους κοστίζει ότι είναι επι πληρωμή και επι πλέον κοστίζουν και οι ίδιοι οι κολασμένοι...
    http://olympia.gr/2011/09/27/%C2%AB%CF%83%CE%BF%CF%83%CE%B9%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AD%CF%82%C2%BB-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%C2%AB%CF%80%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%B9%CF%8E%CF%84%CE%B5%CF%82%C2%BB-2/..

    ΑπάντησηΔιαγραφή