oaednews

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (Σ.Ε.Π.Ε ) ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ...!!!



Φωτιά έβγαζε ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (Σ.Ε.Π.Ε) ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΛΑΡΗΣ όταν μιλούσε σε επιχειρηματίες στην ΚΟΡΙΝΘΟ γιατί χρησιμοποιούν την οικονομική κρίση και εκμεταλλεύονται τους εργαζομένους…!!!


Μην ξεχνάμε ότι ο κ. ΧΑΛΑΡΗΣ δεν είναι αυτό που δείχνει εκ πρώτης, χαμηλών τόνων και ήρεμος, αλλά πολύ σκληρός μαθημένος στα δύσκολα γιατί θήτευσε στην πρώτη γραμμή της....

Πυροσβεστικής Υπηρεσίας…!!!

Να θυμούνται μερικοί και ειδικά οι επιχειρηματίες ότι ο DrΧΑΛΑΡΗΣ είναι βαθύς γνώστης της νομοθεσίας για θέματα εργασίας και ασφάλειας ,

και από τους βασικούς συντελεστές που διαμόρφωσαν τους κανονισμούς…!!!

Από πληροφορίες ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ στην ΚΟΡΙΝΘΟ, έκανε έντονα διαβήματα στους επιχειρηματίες να σέβονται και να ζητούν την συμβουλή από τις υπηρεσίες του Σ.Ε.Π.Ε και να μην τους βλέπουν σαν επαγγελματικούς αντιπάλους…!!!

Εκτός των άλλων ο κ. ΧΑΛΑΡΗΣ τόνισε ότι τα θέματα που αφορούν την υγιεινή και ασφάλεια πρέπει να τηρούνται με ευλάβεια γιατί είναι προς όφελος και του εργοδότη και των εργαζομένων.

Ο κ. ΧΑΛΑΡΗΣ αναφέρθηκε επίσης ότι στους εργασιακούς χώρους επικρατεί μια ανασφάλεια, που σημαντικό μέρος της πηγάζει εκτός από την εθνική οικονομική κρίση και από την συμπεριφορά των εργοδοτών…!!!

Σύνεστησε στους εργοδότες να εφαρμόζουν τους νόμους και να σέβονται τους εργαζομένους…!!!

Τέλος αναφέρθηκε στο ότι τον τελευταίο καιρό οι παραβάσεις έχουν αυξηθεί όπως και τα πρόστιμα και αν δεν υπάρξει συμμόρφωση από μέρους των εργοδοτών θα είναι αμίληκτος….

ΣΧΟΛΙΟ: Δεν λέμε ο κ. ΧΑΛΑΡΗΣ κάνει σοβαρή προσπάθεια.. αλλά ένας κούκος δεν φέρνει την Άνοιξη…!!!
http://www.inews.gr/116/o-eidikos-grammateas-tou-somatos-epitheoriton-ergasias-sepe--ta-evale-me-tous-ergodotes.htm


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου