oaednews

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΝΩΣΗ ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΚΑΙ ΛΕΥΚΑΔΑΣ


                                                                                                                26/09/2022

 Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι, 

    Το τελευταίο διάστημα βιώνουμε στη χώρα μας πρωτοφανείς καταστάσεις που θέτουν σε κίνδυνο τους δημοκρατικούς θεσμούς. Κάτω από τις πρωτόγνωρες αυτές συνθήκες το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε ως εργαζόμενοι πολίτες είναι να διαφυλάξουμε τους αγώνες που έχουν δοθεί για τη λειτουργία των Δημόσιων Υπηρεσιών με γνώμονα την προσφορά στην κοινωνία, πέρα από κάθε μικροπολιτική σκοπιμότητα και κομματική ταυτότητα. 

     Δυστυχώς διαπιστώσαμε την ανάρτηση στο portal της Δ.ΥΠ.Α. πίνακα νέων θέσεων εργασίας ανά έτος, με σαφή αναφορά σε περίοδο ΣΥΡΙΖΑ και περίοδο ΝΔ.  Για να γίνει περισσότερο κατανοητό, ο πίνακας απεστάλη και στα προσωπικά e-mail των υπαλλήλων από την Διεύθυνση Απασχόλησης. -

    Η επίσημη ιστοσελίδα ενός Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής δεν είναι και δεν επιτρέπεται να

λειτουργεί ως το “μακρύ χέρι” κανενός κόμματος. Είμαστε εργαζόμενοι ενός δημόσιου Οργανισμού ο οποίος απευθύνεται σε όλη την κοινωνία και ειδικά στο πιο ευαίσθητο κομμάτι της, τους ανέργους, στους οποίους οφείλει να παρέχει υπηρεσίες ανεξαρτήτως φύλου, θρησκείας, χρώματος, πολιτικών τοποθετήσεων ή ιδεολογικών αναφορών. 

    Για τον λόγο αυτό, ως εργαζόμενοι της Δ.ΥΠ.Α., αισθανόμαστε βαθιά προσβεβλημένοι και απαιτούμε να αφαιρεθεί άμεσα ο συγκεκριμένος πίνακας, ο οποίος αφενός δεν ανταποκρίνεται στις υπηρεσίες που προσφέρουμε αφετέρου είναι αδύνατο να τον αποδεχτούμε ως κάτι “φυσιολογικό”!!! 

    Θα συνεχίσουμε να καταγγέλλουμε παρόμοια συμβάντα, ανεξαρτήτως κυβερνήσεων και Διοικητών Δ.ΥΠ.Α και πρωτίστως ανεξαρτήτως προσωπικών πολιτικών θέσεων των μελών μας.

 

 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΝΩΣΗ ΗΠΕΙΡΟΥ – ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΚΑΙ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου