oaednews

Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2020

Καταγγελία του Εργατικού Κέντρου Ν. Λάρισας για την παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης την Πέμπτη 3 Δεκέμβρη περιμετρικά του Γενικού Νοσοκομείου Λαρισας

 ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ

Εργατικής Πρωτομαγιάς 6, Λάρισα 

Τηλέφωνο 2410 250708, FAX 2410 257758

email – ergkelar@otenet.gr

Αρ.Πρωτ : Φ19/1096                                                                                                                   Λάρισα  04/12/2020

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!!!


Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Ν. Λάρισας καταγγέλλει την παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης την Πέμπτη 3 Δεκέμβρη περιμετρικά του ΓΝΛ. Η κυβέρνηση της ΝΔ ακόμα και αυτή τη στιγμή που ολόκληρη η χώρα μετρά εκατοντάδες νεκρούς, χιλιάδες ασθενείς και διασωληνωμένους αντί να ενισχύσει το Δημόσιο Σύστημα Υγείας και να υλοποιήσει τα δίκαια και αναγκαία αιτήματα των Υγειονομικών και των άλλων Σωματείων, επιλέγει να τρομοκρατήσει και να καταστείλει οποιαδήποτε λαϊκή αντίδραση. 

Η επιλογή της να «γεμίσει» το ΓΝΛ με αστυνομικούς και με κλούβες των ΜΑΤ αντί να προσλάβει γιατρούς και το υπόλοιπο υγειονομικό προσωπικό που απαιτείται με μόνιμες και σταθερές σχέσεις εργασίας δείχνει το που θέλει να στοχεύσει. Στο να σταματήσει να υπάρχει και να ακούγεται οποιαδήποτε φωνή αντίδρασης και διεκδίκησης από τους εργαζόμενους, τα Σωματεία τους και το λαϊκό κίνημα συνολικότερα. 

Απαιτούμε άμεσα να σταματήσει η προσπάθεια φίμωσης, τρομοκράτησης και καταστολής του εργατικού και λαϊκού κινήματος. Δεν αναστέλλουμε την δράση μας ούτε τις διεκδικήσεις μας. Θα μας βρίσκουν σταθερά απέναντι τους διεκδικώντας τα σύγχρονες ανάγκες μας. 

  

Η Διοίκηση


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου