oaednews

Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2020

2 θέσεις στο Ινστιτούτο Παστέρ

Πορκηρύξεις για θέση ΙΔΟΧ Διαχειριστή Υπολογιστικών και Δικτυακών Συστημάτων καθώς και για θέση για θέση ΙΔΟΧ στο Γραφείο Διαχείρισης Ερευνητικών Προγραμμάτων και Έργων
Το Ελληνικό Ινστιτούτο Παστέρ προτίθεται να απασχολήσει έκτακτο προσωπικό, με το οποίο θα συναφθεί σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου πλήρους απασχόλησης και προσκαλεί φυσικά πρόσωπα να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, σύμφωνα με τους όρους που αναφέρονται στη συνέχεια της παρούσας πρόσκλησης.

Οι θέσεις: Πλήρωση μίας (1) θέσης κλάδου ΠΕ/ΤΕ Διοικητικού – Οικονομικού για το Γραφείο Διαχείρισης Ερευνητικών Προγραμμάτων και έργων και πλήρωση μίας (1) θέσης Διαχειριστή Υπολογιστικών και Δικτυακών Συστημάτων, με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου, πλήρους απασχόλησης.
Αντικείμενο της θέσης ΠΕ/ΤΕ Διοικητικού θα είναι Διοικητική και οικονομική υποστήριξη για την προετοιμασία και την υποβολή των προτάσεων Ολοκληρωμένη διαχείριση των έργων η οποία περιλαμβάνει: διεκπεραίωση διαδικασιών ένταξης των έργων, τον σχεδιασμό, την παρακολούθηση και τεκμηρίωση των ενεργειών συμμόρφωσης με τις απαιτήσεις που θέτει η αρμόδια διαχειριστική αρχή, και το ισχύον κοινοτικό και εθνικό θεσμικό πλαίσιο ΧΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ Η χρονική διάρκεια της σύμβασης θα είναι πέντε (5) μήνες από την ημερομηνία έναρξης, με δυνατότητα παράτασης. ΑΜΟΙΒΗ Η συνολική αμοιβή θα διαμορφωθεί σύμφωνα με τα οριζόμενα στο Ενιαίο Μισθολόγιο, θα είναι ανάλογη των προσόντων του επιλεγέντος υποψηφίου, έως του ποσού των 19.500€ / έτος (κόστος) και θα καλυφθεί από το έργο με Κωδικό: 92.25.0000.
Το αντικείμενο θέσης Διαχειριστή Υπολογιστικών και Δικτυακών Συστημάτων θα είναι η βέλτιστη και απρόσκοπτη λειτουργία του δικτυακού και υπολογιστικού εξοπλισμού (εξυπηρετητές, εφαρμογές, βάσεις δεδομένων ) του Ε.Ι.Π. -Ασφάλεια έναντι κακόβουλου λογισμικού ή επιθέσεων του δικτυακού και υπολογιστικού εξοπλισμού (εξυπηρετητές, εφαρμογές, βάσεις δεδομένων ) του Ε.Ι.Π. - Συντήρηση του δικτυακού και υπολογιστικού εξοπλισμού (εξυπηρετητές, εφαρμογές, βάσεις δεδομένων ) του Ε.Ι.Π. - Διαχείριση αντιγράφων ασφαλείας (backups) των εξυπηρετητών, των εφαρμογών και των Βάσεων δεδομένων του Ε.Ι.Π.-Διαμόρφωση και υλοποίηση Πολιτικής Ασφαλείας. - Σχεδιασμός και συντονισμός των δραστηριοτήτων ενημέρωσης σε θέματα ασφαλείας, ενημέρωση χρηστών - Εισήγηση για αγορά και εγκατάσταση νέων συστημάτων ή εφαρμογών - Τεχνική εποπτεία της ιστοσελίδας του Ε.Ι.Π. Τεχνική Υποστήριξη Χρηστών Ε.Ι.Π. - Τεχνική Υποστήριξη στις εκδηλώσεις του Αμφιθεάτρου
Ως τόπος απασχόλησης του έκτακτου προσωπικού ορίζεται η έδρα του Ελληνικού Ινστιτούτου Παστέρ, επί της οδού Βασιλίσσης Σοφίας 127, 115 21 Αθήνα.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν τις αιτήσεις τους και όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά ηλεκτρονικά εντός τουλάχιστον δεκαπέντε (15) ημερολογιακών ημερών από τη δημοσίευση της πρόσκλησης, το αργότερο μέχρι και την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020,μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης: prosopiko@pasteur.gr
Οι αιτήσεις θα πρέπει να αποσταλούν με την ένδειξη: “Υποβολή αίτησης στο Ελληνικό Ινστιτούτο Παστέρ για τη θέση κλάδου ΠΕ/ΤΕ Διοικητικού – Οικονομικού για το Γραφείο Διαχείρισης Ερευνητικών Προγραμμάτων και Έργων”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου