oaednews

Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020

Ανακοίνωση ΠΕΥ ΟΑΕΔ για τήρηση ωραρίου

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Αναφορικά  με τις διαδικασίες ελέγχου της τήρησης του ωραρίου των υπαλλήλων που ακολουθήθηκαν προσφάτως από την πλευρά της Διοίκησης,  επισημαίνουμε τα εξής: 
Οι εργαζόμενοι στον Οργανισμό καθημερινά υπερβαίνουν εαυτό και ωράρια, προκειμένου να ανταπεξέλθουν  στις περίπλοκες γραφειοκρατικές διαδικασίες και να εξυπηρετήσουν τους πολίτες. 
Θεωρούμε αυτονόητη την τήρηση του ωραρίου και υπό αυτή την έννοια περιττές τις αυστηρές προειδοποιήσεις, τις έντονες  συστάσεις προς όλους και εσχάτως την «αστυνόμευση»  στη Διοίκηση του Οργανισμού. Αποτελεί υποχρέωση των υπαλλήλων και των προϊσταμένων η τήρηση του ωραρίου, αποτελεί όμως και υποχρέωση της εκάστοτε Διοίκησης η επίδειξη σεβασμού προς τους εργαζόμενους.

Η επιχείρηση «αστυνόμευσης»   και τρομοκράτησης των συναδέλφων σε «δημόσια θέα» δεν αποτελεί ορθή  πρακτική.  Στηλιτεύουμε κάθε παρόμοια ενέργεια και  τονίζουμε ότι δε μας εκφράζουν  και δε μας τρομάζουν αυτές οι λογικές.
Ζητούμε από τη Διοίκηση να αναζητήσει μέσα σε πνεύμα συνεννόησης και σεβασμού τη συνεργασία των συναδέλφων, αφού προηγουμένως ελέγξει  στο στενό περιβάλλον της για την παρουσία  υπαλλήλων που υπεραμείβονται ενώ απουσιάζουν γενικότερα. 




  Για το ΔΣ 

Ο Πρόεδρος     Η Γ. Γραμματέας 

Καραούλης Γ    Κουρομιχελάκη Άννα 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου