oaednews

Τρίτη 30 Ιουλίου 2019

Με την ΠΕΥ ΟΑΕΔ στην Φλωρεντία- Νοέμβριος 2019


Αθήνα, 30/7/2019
Α.Π.33




                                                                                                      
ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΥ ΟΑΕΔ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ - ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 
ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ-ΜΠΟΛΟΝΙΑ-ΣΙΕΝΑ-ΣΑΝ ΤΖΙΜΙΑΝΟ
4 ΗΜΕΡΕΣ
15/11/2019-18/11/2019

1 HMEΡΑ ΑΘΗΝΑ-ΜΠΟΛΟΝΙΑ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΜΠΟΛΟΝΙΑ)
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και απ’ ευθείας πτήση για την Μπολόνια. Άφιξη επιβίβαση στο πούλμαν ξεκινάμε με την ξενάγηση πόλης, η όμορφη Μπολόνια γνωστή και ως  η  γαστρονομική πόλη της Ιταλίας. Θα ξεναγηθούμε στο ιστορικό της κέντρο. H Μπολόνια έχει το μεγαλύτερο ιστορικό κέντρο της Ευρώπης κάτι που αυτόματα σημαίνει πως αξίζει να περπατήσετε. Μια βόλτα στις ατέλειωτες στοές της, που και να πιάσει βροχή δεν πρόκειται να βραχείς, μέχρι το σήμα κατατεθέν της, τους δύο πύργους Asinelli και Garisenda είναι απαραίτητη. Στην συνέχεια θα μεταφερθούμε στην Φλωρεντία – διανυκτέρευση.


2 ΗΜΕΡΑ  ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΦΛΩΡΕΝΤΙΑΣ & ΜΟΥΣΕΙΟ ΟΥΦΙΤΣΙ 
Πρωινό στο ξενοδοχείο και ξεκινάμε για την περιπατητική  ξενάγηση  Φλωρεντίας, τη γενέτειρα της   ιταλικής Αναγέννησης, πόλη της τέχνης και της αισθητικής, που έχει ανακηρυχτεί Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO. Στην ξενάγηση μας, θα δούμε την Πιάτσα Σαν Τζιοβάνι με το Βαπτιστήριο του Αγίου Ιωάννη και τον αναγεννησιακό Καθεδρικό Ναό, τη Σάντα Μαρία Ντελ Φιόρε, με τον περίφημο τρούλο του Μπρουνελέσκι. Συνεχίζοντας, θα κατέβουμε ως την Πιάτσα ντε λα Σινιορία, που στολίζει το σιντριβάνι του Ποσειδώνα και αντίγραφο του αγάλματος του Δαβίδ του Μιχαήλ Άγγελου. Εδώ βρίσκεται το Παλάτσο Βέκιο, που στεγάζει σήμερα το Δημαρχείο της πόλης, και η Λότζα με αγάλματα σπουδαίων Φλωρεντίνων γλυπτών. Συνεχίζουμε για την περίφημη Πινακοθήκη Ουφίτσι, (εσωτερικη ξεναγηση ) την ξακουστή και πολυφωτογραφημένη γέφυρα Πόντε Βέκιο με τα αμέτρητα κοσμηματοπωλεία, και την Πιάτσα Ρεπούμπλικα, μία από τις κεντρικότερες πλατείες της Φλωρεντίας, με τη χαρακτηριστική αψίδα Αρκόνε και τα ιστορικά καφέ Gilli και Paszkowski. Χρόνος ελεύθερος για επίσκεψη στην αγορά του Σαν Λορέντζο ή επίσκεψη στο Παλάτσο Πίττι, την πολυτελή κατοικία των Μεδίκων. Ελεύθερο χρόνος στην συνεχεία θα μεταβούμε στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

3 ΗΜΕΡΑ ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ-ΣΙΕΝΑ -ΣΑΝ ΤΖΙΜΙΑΝΟ
Πρωινό και αναχώρηση για τη μεσαιωνική Σιένα. Έντεκα δρόμοι οδηγούν στην πανέμορφη κεντρική πλατεία Πιάτσα ντελ Κάμπο, όπου δεσπόζει το μεσαιωνικό Δημαρχείο. Στην περιήγησή μας στα γραφικά καλντερίμια της πόλης θα θαυμάσουμε τα μεσαιωνικά αρχοντικά, τις εκκλησιές και τον Καθεδρικό Ναό, αφιερωμένο στην Κοίμηση της Θεοτόκου, που θεωρείται ένα από τα σημαντικότερα έργα τέχνης σε ολόκληρη την Ιταλία. Στην συνέχεια αναχώρηση για το μεσαιωνικό Σαν Τζιμινιάνο. Οι Ψηλοί αγέρωχοι πύργοι μας καλωσορίζουν από μακριά δίνοντας στο Σαν Τζιμινιάνο μια παραμυθένια όψη, σχεδόν απίστευτη , επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας στην Φλωρεντία, διανυκτέρευση.  

4 ΗΜΕΡΑ ΜΠΛΟΝΙΑ-ΑΘΗΝΑ
Πρωινό και μεταφορά για το αεροδρόμιο της Μπολόνια για την πτήση επιστροφής  μας , άφιξη στην Αθήνα.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
  • Αεροπορικά εισιτήρια με Aegean με τους φόρους αεροδρομίων με  αποσκευή έως 23 κιλά
  • 15/11 ΑΘΗΝΑ-ΜΠΟΛΟΝΙΑ 08.15-09.35 
  • 18/11 ΜΠΟΛΟΝΙΑ-ΑΘΗΝΑ 12.15-15.20
  • Φόροι αεροδρομίων
  • Μεταφορές όπως στο παραπάνω πρόγραμμα
  • Διαμονή για 3 νύχτες  σε ξενοδοχείο στην Φλωρεντία με πρωινό
  • Έλληνας  διπλωματούχος ξεναγός καθημερινά
  • Check points


ΤΙΜΕΣ

ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ -ΤΡΙΚΛΙΝΟ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ 462 ΕΥΡΩ
ΜΕ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ  FH55 GRAND HOTEL MEDITERRANEO 4*

EΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ +80 ΕΥΡΩ


ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ 3 ΔΕΙΠΝΩΝ ΣΕ ΤΟΠΙΚΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ +70 ΕΥΡΩ ΣΥΝΟΛΙΚΑ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΜΑΣ Η ΠΕΥ ΟΑΕΔ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΤΙΜΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΔΟΣΕΙΣ ΩΣ ΕΞΗΣ:
A ΔΟΣΗ έως τις 10 Σεπτεμβρίου  ποσό το άτομο 140 ευρώ 
Β ΔΟΣΗ έως τις 1 Οκτωβρίου ποσό το άτομο 140 ευρώ   
Γ ΔΟΣΗ έως τις 14 Οκτωβρίου ποσό το άτομο 50 ευρώ
ΕΞΟΦΛΗΣΗ έως τις 4 Νοεμβρίου ποσό το άτομο 132 ευρώ 


ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, θεάματα και γενικά όπου απαιτείται.
(Είσοδος στο μουσείο Ουφίτσι 22 ευρώ το άτομο με ακουστικά)
Δημοτικοί φόροι ξενοδοχείων, το άτομο τη βραδιά 5€ καταβλητέα στο ξενοδοχείο.


ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ e mail στο PEYOAED@OAED.GR ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΕΤΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΚΑΤΑΘΕΤΗΡΙΟ –ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΠΕΥ ΟΑΕΔ: GR3501100860000008629600605 (08629600605) ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ (ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΦΑΠΑΞ ΕΞΟΦΛΗΣΗΣ Ή ΕΞΟΦΛΗΣΗΣ ΜΕΣΩ ΔΟΣΕΩΝ)
ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΕΚΤΗ Η  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΕ ΠΡΟΦΟΡΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ Ή ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΤΙΜΟΥ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΠΕΥ ΟΑΕΔ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
ΚΑΡΑΟΥΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 6976244130
ΚΟΥΡΟΜΙΧΕΛΑΚΗ ΑΝΝΑ 6977782550
ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ 6944240708

ΞΥΛΟΥΡΗΣ  TRAVEL
TEL 2106450978 FAX 2106466634                                                               www.xilouris-travel.gr e-mail xilouris-travel@xilouris-travel.gr                  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου