oaednews

Παρασκευή 13 Απριλίου 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΟΑΕΔ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Συνάδελφοι/σες

Συνάδελφοι μέλη του Συλλόγου μας αυτές τις μέρες βρίσκονται αντιμέτωποι με δικαστική διαμάχη η οποία θα κρίνει το μέλλον τους στον Οργανισμό. Η απόλυση ή συνέχιση του αγώνα τους.
Είναι αυτονόητη η συμπαράστασή μας στον δίκαιο αγώνα τους για εργασία η οποία είναι  έτσι κι αλλιώς αναφαίρετο δικαίωμα όλων μας.

Καλούμε για πολλοστή φορά την Διοίκηση να δώσει άμεση δίκαιη και μόνιμη λύση στο πρόβλημα που δημιουργείται, έτσι ώστε να εξασφαλίσει την εργασιακή γαλήνη των συναδέλφων, αλλά και την  ομαλή λειτουργία των Υπηρεσιών μας.

Άμεση και επείγουσα λύση που να ικανοποιεί τους συναδέλφους με δικαστικές αποφάσεις, που κινδυνεύουν με απόλυση.
Όλοι οι υπάλληλοι στον ΟΑΕΔ με την ίδια σχέση εργασίας

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                                                Η Γενική Γραμματέας

Μπαζιάνας Γεώργιος                                                      Μακρή Κλεονίκη

3 σχόλια:

  1. Δεν βλέπουμε όμως την ίδια αλληλεγγύη της Ένωσής σας και για τους υπόλοιπους stage που "έχουν φύγει" απο το 2010 και δεν τους δικαίωσαν τα δικαστήρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι αυτονόητη η συμπαράστασή μας στον δίκαιο αγώνα τους για εργασία η οποία είναι  έτσι κι αλλιώς αναφαίρετο δικαίωμα όλων μας.....
    λέτε και χαίρομαι πολύ! !! Δεν θα ρωτήσω που ήταν ο σύλλογος σας από το 2004 που δουλεύουμε ίσα και περισσότερο από τους μόνιμους σε πολλές περιπτώσεις να μας βοηθήσετε στους αγώνες μας. .
    Θα ρωτήσω που θα βρω μια, έστω μια ανάρτηση του συλλόγου σας, για συμπαράσταση στον αγώνα των συναδέλφων που δεν δικαιώθηκαν δικαστικά. .. που μάχονται ακόμα. . Ενώ παράλληλα πλήττονται από την ανεργία. ..
    Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να σκεφτώ ότι έχετε δυο μέτρα και δύο σταθμά. .. περιμένω να μου στείλετε τυχόν αναρτήσεις σας και "όλους μας"
    Φιλικά,
    . ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το 2014 ο προεδρος του συλλογου τοτε θα ειχε πιο σοβαρες ασχολιες. Τον ενδιεφεραν τα ενταλματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή