oaednews

Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017

Εκδήλωση της ΕΠΑΣ Μαθητείας του ΟΑΕΔ Λάρισας




http://static.larissanet.gr/wp-content/uploads/2017/12/201712151100575352-1200x897.jpg 


Στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής εβδομάδας δεξιοτήτων η ΕΠΑΣ Μαθητείας του ΟΑΕΔ Λάρισας παρουσιάστηκαν εργασίες μαθητών των ειδικοτήτων Ηλεκτρολόγων – Ηλεκτρονικών, Κομμωτικής Τέχνης, Μαγειρικής τέχνης, Φυτοτεχνικών Επιχειρήσεων στην αίθουσα δεξιώσεων της Λέσχης Αξιωματικών Λάρισας το απόγευμα της Πέμπτης.
Έλαβαν μέρος όλοι οι μαθητές της Σχολής, οι εργοδότες με τους οποίους συνεργάζεται η Σχολή, σωματεία και Σύλλογοι εργοδοτών και φορείς της πόλης μας.  Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εκπρόσωποι από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, ο Δήμο Λαρισαίων και όλοι οι Δήμοι του νομού, η Αρχιεπισκοπή και οι μονάδες στρατού και αεροπορίας. Επίσης έλαβε μέρος η διοίκηση του ΟΑΕΔ και η Περ/κη Δ/νση Θεσσαλίας
Οι ηλεκτρολόγοι-ηλεκτρονικοί παρουσίασαν μια διάταξη που δημιούργησαν στο εργαστήριο της Σχολής για την ασύρματη μεταφορά ενέργειας. Η ειδικότητα κομμωτικής έλαβε μέρος με πέντε ζευγάρια μαθητών που θα παρουσιάσουν ζωντανά κτενίσματα.
Και τέλος η ειδικότητα μαγειρικής τέχνης παρουσίασε συγκεκριμένα μενού-εδέσματα για την κριτική επιτροπή για τα οποία και βραβεύτηκαν, αλλά και για όλους τους καλεσμένους. Την διακόσμηση των τραπεζιών επιμελήθηκε η ειδικότητα φυτοτεχνικών επιχειρήσεων με γλάστρες που έχουν καλλιεργήσει στο εργαστήριο.
Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν οι Λάμπρος Γκουνέλας, Επαγγελματικοί Εξοπλισμοί, Οινοποιείο Τυρνάβου, Απολλώνειο – Ιπποκράτειο, Παπαστεργίου.


ΟΑΕΔ 8ΟΑΕΔ 6

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου