oaednews

Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΕΛ ΣΤΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΦΙΛΙΠΠΙΔΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΤΗΣ ΔΙΑΚΡΙΣΗ

ΘΕΜΑ: ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΕΛ ΣΤΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΦΙΛΙΠΠΙΔΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΤΗΣ  ΔΙΑΚΡΙΣΗ              



O OAEΔ , μέσω της Διεύθυνσης  Εκπαίδευσης Α2, κατάφερε να γίνει μέλος της Ευρωπαϊκής Συμμαχίας για τη Μαθητεία, με στόχο την προβολή του έργου των σχολών Μαθητείας.
Γι αυτό τον λόγο, υπέβαλε υποψηφιότητα για τα βραβεία που απονέμει η Ευρωπαϊκή Συμμαχία στα μέλη της.
Στο πλαίσιο της 2ης  Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Δεξιοτήτων στην Επαγγελματική Εκπαίδευση που διοργανώνεται στις Βρυξέλλες από 20-24 Νοεμβρίου2017, πρόκειται να βραβευτεί από την Ευρωπαϊκή Συμμαχία για τη Μαθητεία  ( European Alliance for Apprenticeship) στην κατηγορία βραβείου –Καθηγητές , η Αγγελική Φιλιππίδου, Διευθύντρια της 2ης  ΕΠΑ.Σ Θεσσαλονίκης.


Η διάκριση αυτή τιμά ιδιαίτερα την Μαθητεία του ΟΑΕΔ.
Στο πρόσωπο της Αγγελικής, τιμώνται όλοι οι εκπαιδευτικοί του ΟΑΕΔ καθώς και οι μαθητευόμενοι   σπουδαστές μας , για το σύνολο  των προσπαθειών που κάνουν για την ανάδειξη του ρόλου των σχολών Μαθητείας, μέσω των δραστηριοτήτων που αναπτύσσουν.
Τιμώνται όλες οι συναδέλφισσες και οι συνάδελφοι , που αγωνίζονται καθημερινά για την ανάδειξη και αναβάθμιση  του θεσμού της Μαθητείας , μέσα από εκδηλώσεις που διοργανώνονται πανελλαδικά με τεράστια επιτυχία.

Τέτοιες διακρίσεις μας ενδυναμώνουν, μας κάνουν περήφανους και βάζουν ψηλά τον πήχη σε όλους μας να συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας για την διατήρηση και αναβάθμιση ενός θεσμού που για 65 χρόνια δίνει εξετάσεις με επιτυχία στην ελληνική κοινωνία και έχει καταξιωθεί στις συνειδήσεις των οικογενειών, των μαθητών, των εργοδοτών, των κοινωνικών  φορέων.
Θερμά συγχαρητήρια στην Διεύθυνση Α2 για την συνεργασία που πέτυχε, θερμά συγχαρητήρια σε εσένα Αγγελική μας, που μας έκανες περήφανους!!!!!!!!!

                                                                                   
                       
                                                        ΓΙΑ ΤΟ  Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                          Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΙΩΑΝ. ΠΑΠΑΤΣΕΧΙΛΙΔΗΣ                                              ΑΝΝΑ        ΜΠΟΛΟΦΗ                                                  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου