oaednews

Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017

ΟΑΕΔ: Πρόσκληση για την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας

Το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, στο πλαίσιο του πιλοτικού προγράμματος για την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας των εποπτευόμενων Φορέων του (ΦΚΑ, ΟΑΕΔ) με τίτλο: «Ανάκτηση των Ακινήτων του Ιστορικού Κέντρου της Αθήνας - Αξιοποίηση με όρους κοινωνικής ανταπόδοσης», καλεί τους ενδιαφερόμενους Φορείς της Γενικής Κυβέρνησης, όπως Δημόσιους Φορείς, Υπηρεσίες  του Δημοσίου, Ν.Π.Δ.Δ., Ν.Π.Ι.Δ. του ευρύτερου δημόσιου τομέα, Ο.Τ.Α., Α.Ε.Ι. κλπ., καθώς και λοιπά νομικά πρόσωπα κοινωφελούς ή ανθρωπιστικού χαρακτήρα, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για τα ακίνητα των Φορέων Κοινωνικής Ασφάλισης και του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού εντός των ορίων του Δήμου Αθηναίων.


Οι ενδιαφερόμενοι Φορείς υποβάλλουν σε κλειστό φάκελο έγγραφη πρόταση μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, είτε μέσω εξουσιοδοτημένων εκπροσώπων τους είτε με συστημένη επιστολή ή courier, με την ένδειξη «ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΩΝ ΦΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΑΕΔ.
Οι προτάσεις υποβάλλονται στα γραφεία της Διεύθυνσης Προϋπολογισμού και Δημοσιονομικών Αναφορών (Δ6) του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Σταδίου 29, Τ.Κ. 105 59, Αθήνα. Καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προτάσεων είναι η Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 14:00.Η συγκέντρωση, η κατηγοριοποίηση και ο έλεγχος πληρότητας των προτάσεων θα πραγματοποιηθεί από αρμόδια Ομάδα Εργασίας, η οποία θα συγκροτηθεί με Απόφαση της Υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.
Η πρόσκληση και το Παράρτημα Ι αυτής θα αναρτηθούν στον ιστότοπο του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, 
καθώς και στους ιστότοπους των Φορέων Κοινωνικής Ασφάλισης (ΦΚΑ) και του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου