oaednews

Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

Ανακοινώθηκε μέσω υπουργικής απόφασης για την έγκριση δαπάνης, η ημέρα πληρωμής για το Κοινωνικό Επίδομα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ)

Συγκεκριμένα σύμφωνα με απόφαση της υπουργού Εργασίας εγκρίθηκε η μεταφορά πίστωσης ύψους σαράντα τριών εκατομμυρίων εννιακοσίων ογδόντα εννέα χιλιάδων οκτακοσίων ογδόντα τεσσάρων ευρώ και έξι λεπτών (€ 43.989.884,06) από τον ΕΦ 33-220, ΚΑΕ 2764 οικ. έτους 2017, προκειμένου να προχωρήσει στην καταβολή της πληρωμής μηνός Μαΐου 2017 του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης στους δικαιούχους, το σύνολο των οποίων ανέρχεται στους 195.584 (εκατόν ενενήντα πέντε χιλιάδες πεντακόσιοι ογδόντα τέσσερις).

Η πληρωμή θα ξεκινήσει από το απόγευμα της Παρασκευής 26/05/2017 και θα ολοκληρωθεί στις 29/05/2017. 

Η πληρωμή του ΚΕΑ - Κοινωνικό εισόδημα αλληλεγγύης θα πραγματοποιηθεί με πίστωση εξ’ ημισείας στο λογαριασμό και στην προπληρωμένη κάρτα αγορών, στις περιπτώσεις που το συνολικό καταβαλλόμενο ποσό είναι ίσο με ή υπερβαίνει τα 100 ευρώ ανά μήνα. Η προπληρωμένη τραπεζική κάρτα του δικαιούχου μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς κανένα περιορισμό για οποιαδήποτε αγορά, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών αγορών. 

Υπενθυμίζεται ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΚΕΑ παραμένει ανοιχτή ώστε οι ενδιαφερόμενοι να την επισκέπτονται και να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους. Σύμφωνα με το υπουργείο Εργασίας, οι δικαιούχοι του ΚΕΑ θα πρέπει να απευθύνονται στην Τράπεζα με την οποία συνεργάζονται και μόνο σε αυτήν για θέματα που σχετίζονται με τον τραπεζικό λογαριασμό τους ή την προπληρωμένη κάρτα αγορών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου