oaednews

Δευτέρα 22 Μαΐου 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΕΥ ΟΑΕΔ ΓΙΑ ΤΟ ΚΠΑ2 ΑΘΗΝΩΝ

Με αφορμή τη συνεχιζόμενη- για διάστημα μεγαλύτερο του ενός μηνός- διοικητική αστάθεια στο ΚΠΑ2 Αθηνών, καλούμε τη Διοίκηση του ΟΑΕΔ να προβεί σε όλες τις προβλεπόμενες ενέργειες, προκειμένου να αποκατασταθεί η εργασιακή ομαλότητα σε ένα από τα κεντρικότερα ΚΠΑ του Οργανισμού.

Καλούμε τη Διοίκηση να διαφυλάξει- ως οφείλει- τη νομιμότητα και την αξιοκρατία, φροντίζοντας για την πιστή τήρηση των διαδικασιών που προβλέπονται από τον Ν.4369/2016 και τις λοιπές κείμενες διατάξεις και επιδεικνύοντας τον απαιτούμενο σεβασμό στον Κώδικα Δεοντολογίας.
Ο χώρος της Δημόσιας Διοίκησης δεν ενδείκνυται για πειραματισμούς. Είναι χρέος της εκάστοτε Διοίκησης να προστατεύει  την τιμή και την υπόληψη όλων των εργαζομένων, απέχοντας παράλληλα από αυθαίρετες ενέργειες




  Για το ΔΣ 

Ο Πρόεδρος       Ο Γ. Γραμματέας 

Μακράκης Γεώργιος        Καραούλης Γεώργιος 

3 σχόλια:

  1. Εννοείται ότι είναι χρέος της Διοίκησης να προστατεύει την τιμή και την υπόληψη των εργαζομένων! Αποκατάσταση εργασιακής ομαλότητας περιμένει και άλλο ΚΠΑ2.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποτε επιτελους θα στειλει η δ/νση δ/κου προσωπικές απαντησεις στις αιτήσεις αναγνώρισης προυπηρεσιων των υπαλλήλων???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΙΣ ΣΑΡΑΝΤΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ ΚΠΑ ΑΘΗΝΩΝ ΤΙΣ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ????? Η ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΟΛΟΙ.... ΜΑΖΙ ΣΑΡΑΝΤΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΑΓΩΝΑΚΗ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΗΜΕΝΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ-ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ...ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ??? ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ...ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΗΝ ..ΤΑ ΚΟΒΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή