oaednews

Τρίτη 11 Απριλίου 2017

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΠΑ2 ΑΘΗΝΩΝ

Σχετικά με την παραμονή του Προϊσταμένου του ΚΠΑ2 ΑΘΗΝΑΣ

Μετά την πρώτη και άκαρπη επιστολή των υπαλλήλων του ΚΠΑ2 ΑΘΗΝΑΣ και γνωρίζοντας την άποψη της Διοικήτριας του Οργανισμού, πως είναι ανοιχτή σε οποιαδήποτε πρόταση των υπαλλήλων για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του ΟΑΕΔ, επανερχόμαστε στο θέμα μας. Θεωρούμε, πως το αίτημα μας δεν έχει ληφθεί σοβαρά υπόψη και αυτό το στηρίζουμε στο ότι δεν έχουμε λάβει καμία απάντηση. Όλοι οι συνάδελφοι του ΚΠΑ2 ΑΘΗΝΑΣ προβήκαμε σε αυτή την ενέργεια ομόφωνα με ευθύνη και σοβαρότητα.

Η συνεχής αλλαγή των Προϊσταμένων από το έτος 2010 για πολύ σοβαρούς λόγους δεν βοήθησε στην εύρυθμη διοικητική λειτουργία του γραφείου, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των υπαλλήλων. Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, 16 μηνών περίπου, ο νυν Προϊστάμενος έκανε μεγάλες προσπάθειες με επιτυχία για την ομαλή και αποτελεσματική λειτουργία του ΚΠΑ2 ΑΘΗΝΑΣ, χωρίς την δική σας στήριξη, όπως του είχατε υποσχεθεί.
Οι υπάλληλοι αναγνωρίζοντας το αποτέλεσμα της όλης προσπάθειας και αφού τον διαβεβαιώσαμε ότι θα συνεχίσουμε να τον στηρίζουμε, τον πείσαμε να δεχτεί την άρση της παραίτησής του και να παραμείνει στη θέση του.
Επιπλέον, εάν συντρέχει λόγος αλλαγής Προϊσταμένου, αναρωτιόμαστε, γιατί δεν ακολουθείται η συνήθης διαδικασία τοποθέτησης του, δεδομένου ότι ενώ στο ΚΠΑ2 ΑΘΗΝΑΣ υπάρχουν υπάλληλοι, οι οποίοι διαθέτουν ανάλογα για την θέση προσόντα δεν ερωτήθηκαν. Συνάδελφοι που παλαιοτέρα είχαν διστάσει να αναλάβουν αυτή την ευθύνη, τώρα που το γραφείο έχει δρομολογηθεί ομαλά, ενδεχομένως να ενδιαφέρονται για την θέση του Προϊστάμενου.

Περιμένουμε για τις δικές σας ενέργειες. 



                                                            ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΚΠΑ2 ΑΘΗΝΑΣ

3 σχόλια:

  1. ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΠΑ ΑΘΗΝΩΝ- ΜΗΝ ΚΟΨΕΙΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΚΡΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΛΟΙ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΑΔΕΣ
    ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΛΕΥΤΕΡΟΙ
    ΥΠΟΜΟΝΗ ΝΑ ΕΧΕΤΕ
    ΚΑΙ ΗΘΟΣ ΠΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΟΝ ΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Φίλης ανακάλεσε την παραίτησή του και είναι ο φυσικός προϊστάμενος του ΚΠΑ Αθηνών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή