oaednews

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

ΔΗΜΟΣΙΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ-Σ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΟΑΕΔ




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΝΑ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΕΙ Η ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΣΟΒΑΡΩΝ ΤΟΜΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ

Συνάδελφοι, 
Εδώ και καιρό είμαστε μάρτυρες μια απαράδεκτης κατάστασης στον ΟΑΕΔ, με θύματα πρώτα τους ανέργους και μετά τους ίδιους τους εργαζόμενους. Το μηχανογραφικό σύστημα δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις σημερινές απαιτήσεις του ΟΑΕΔ και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να μην πληρωθούν οι άνεργοι ενόψει των Χριστουγέννων και οι εργαζόμενοι να καταταλαιπωρούνται.

Την εποχή της αναδιανομής του «ματωμένου πλεονάσματος» από τους φτωχούς στους φτωχότερους, δεν μπορούμε να ξεχνάμε τις ανάγκες των ανέργων, μέρες που έρχονται.
ΚΑΛΟΥΜΕ το Υπουργείο Εργασίας και τη Διοίκηση του ΟΑΕΔ να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να δοθεί λύση στο πρόβλημα.
ΖΗΤΑΜΕ:
-να απομακρυνθούν όλοι οι ιδιώτες από τον ΟΑΕΔ και να γίνουν προσλήψεις μόνιμου, εξειδικευμένου προσωπικούΚαι εξοικονόμηση χρημάτων θα πετύχουμε, και στην καταπολέμηση της ανεργίας συντελούμε. Υπάρχουν στη χώρα μας πολλοί άνεργοι μηχανογράφοι, οικονομολόγοι και άλλοι επιστήμονες όλων των ειδικοτήτων…
γιατί πρέπει να σπαταλώνται μεγάλα χρηματικά ποσά σε ιδιώτες; 
- Έλεγχο και απόδοση ευθυνών στις ιδιωτικές εταιρείες που παρέχουν έργο στον ΟΑΕΔ.
- Αναβάθμιση όλων των πληροφοριακών συστημάτων του ΟΑΕΔ. Δεν μπορεί την εποχή της τεχνολογικής επανάστασης εμείς να πηγαίνουμε με τον αραμπά!!!
Δηλώνουμε στο πλευρό των ανέργων και θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για την εξυπηρέτηση τους. 

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 15/12 11:30 ΕΩΣ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΩΡΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 12:00μμ. ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

6 σχόλια:

  1. ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΩΤΕΣ. ΜΑΖΙ ΣΑΣ! ΑΛΛΑ ΡΕ ΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ? ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ? ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΥΠΑΛΗΛΟΙ ΠΟΥ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΠΥΝ? ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ? ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ? ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η Δ/ΝΣΗ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗΣ? ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΟΤΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΕ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΗΛΛΟΥΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ...ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ. ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγνωμη ρε φιλε...εσενα ποιο το προβλημα σου αν χρειαζονται προσληψεις κι αν πρεπει να γινουν?εκει εντοπιζεις το προβλημα αυτης της καθημερινης κατηφορας?τι θα διαβασω ακομη......

      Διαγραφή
  2. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΗΡΩΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΣΦΥΡΑΣ ΚΑΙ ΑΚΜΩΝΟΣ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΛΑ.
    ΑΥΤΟΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΟΝΟΜ/ΝΥΜΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ "ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ". ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ, ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΣΤΟΣ, ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ.
    ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ Η "ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ" ΤΟΥ ΟΠΣ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΚΑΙ ΚΑΤ΄ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΟΛΟΣ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ-ΚΑΤΑΛΟΙΠΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ (ΥΠΗΡΞΕ ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΗΣ, ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ "ΑΨΙΚΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΝΤΑΗΔΕΣ" ΣΥΝΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΟΥΣ), ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΠΛΑΪ-ΠΛΑΪ ΜΕ ΦΩΤΙΟΥ (ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ) ΚΑΙ ΤΟΝ ... ΛΕΒΕΝΤΗ-ΓΝΩΣΤΗ "ΜΟΥΣΤΟΓΡΙΑ"!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΣΧΕΤΟΙ Η ΛΑΙΚΙΖΕΤΕ.ΟΤΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΟΠΣ ΕΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ.ΑΝ ΔΕ ΣΑΣ ΠΟΥΝΕ ΝΑ ΒΑΛΛΕΤΕ ΑΙΤΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑ ΛΥΤΕΡΕΣ ΑΜΟΙΒΕΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΑΔΕΔΥ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΑΜΟΙΒΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ. ΜΗΝ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΑΛΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ BLOG? ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΤΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΤΕ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΜΟΥ ΣΧΟΛΙΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή