oaednews

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

Ένωση Υπαλλήλων ΟΑΕΔ Ηπείρου, Κέρκυρας και Λευκάδας

                                    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Το Δ.Σ. της Ένωσης Υπαλλήλων Ηπείρου, Κέρκυρας και Λευκάδας συμμετέχει και στηρίζει ανεπιφύλακτα την στάση εργασίας που προκήρυξε η Ομοσπονδία Υπαλλήλων ΟΑΕΔ για την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου από 11:30 μέχρι τη λήξη του ωραρίου.
Οι μακροχρόνιες και ουσιαστικές προσπάθειες του Οργανισμού για άμεση και φιλική εξυπηρέτηση των συναλλασσόμενων πολιτών, προσκρούουν βάναυσα το τελευταίο διάστημα στην καθημερινή ανεπάρκεια του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος. Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των συναδέλφων να διεκπεραιώσουν το έργο τους αλλά και να ενημερώνουν το κοινό για την δυσλειτουργία του ΟΠΣ, δε χωράει αμφιβολία ότι  «ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι» και η υπομονή όλων, πολιτών και υπαλλήλων, έχει εξαντληθεί.
Ο Οργανισμός εκτείθεται καθημερινά στα μάτια της κοινωνίας χωρίς οι υπάλληλοι να έχουν το ελάχιστο μερίδιο ευθύνης γι΄αυτό και ενώ οι πραγματικοί υπόλογοι, δηλαδή οι ανάδοχοι ιδιώτες, τηρούν, με την ανοχή της Διοίκησης, «σιγήν ιχθύος» για το τι μέλλει γενέσθαι και ποιες είναι (αν υπάρχουν) οι προοπτικές επίλυσης του προβλήματος.
Διεκδικώντας το σεβασμό και τις συνθήκες εργασίας που αξίζουμε, καλούμε όλους τους συναδέλφους να συμμετάσχουν στην αυριανή στάση εργασίας και προσδοκούμε άμεση ομαλοποίηση της λειτουργίας του Πληροφοριακού Συστήματος.

Για το Δ.Σ.
              Η Πρόεδρος                                                                                       Η Γραμματέας
Ευσταθιάδου        Βησσαρία                                                                               Ιωάννου  Φωτεινή

                                                                                                                                        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου