oaednews

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

ΑΔΕΔΥ για τη στάση Εργασίας της Ομοσπονδίας

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. ύστερα από εξουσιοδότηση του Γενικού Συμβουλίου, στηρίζει τις κινητοποιήσεις της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Ο.Α.Ε.Δ. και το πλαίσιο των αιτημάτων τα οποία προβάλλει και διεκδικεί.
Τα αιτήματα της Ομοσπονδίας συνδέονται με την καλύτερη εξυπηρέτηση των ανέργωνκαι την εξάλειψη της ταλαιπωρίας ανέργων και εργαζομένων στον Ο.Α.Ε.Δ. Ταυτόχρονα, απομυθοποιούν τις συμπράξεις με τον ιδιωτικό τομέα που αντί να διευκολύνουν, αντίθετα υποβαθμίζουν τις παρεχόμενες υπηρεσίες και διογκώνουν το κόστος. Τα αιτήματα είναι βαθύτατα κοινωνικά σε ένα κρίσιμο τομέα που συνδέεται με το υπέρτατο δικαίωμα της εργασίας.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλεί τα συνδικαλιστικά στελέχη Ομοσπονδιών και Σωματείων να στηρίξουν με την παρουσία τους τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Ο.Α.Ε.Δ., που θα πραγματοποιηθεί αύριο, Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016 στις 12:00, στο Υπουργείο Εργασίας κατά τη διάρκεια της στάσης εργασίας που έχει προκηρύξει από τις 11:30πμ έως τη λήξη του ωραρίου.
Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου