oaednews

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

Η δικτατορία του ΟΠΣ

Θα γιορτάσουμε όλοι μαζί οι εργαζόμενοι στον ΟΑΕΔ τη μέρα που θα λειτουργεί χωρίς προβλήματα το ΟΠΣ!  Προς το παρόν μάλλον πρέπει να βγούμε στα κάγκελα ...



  H Διοίκηση πρέπει να δώσει εξηγήσεις στους εργαζόμενους και τους συναλασσόμενους

31 σχόλια:

  1. Γιώργο, η καλλίτερη λύση θα ήταν να παίρναμε κάναν παπά (ή τον αρχιεπίσκοπο, που καταπιάνεται και με τα "κοινά"), να κάνει κάναν αγιασμό ή κάνα ευχέλαιο στον ΟΑΕΔ, για να λυθεί το πρόβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΠΑ ΜΟΝΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΚΑΙ ΣΑΒΑΤΟΓΕΝΗΜΕΝΟ

      Διαγραφή
    2. Μωρέ, αν είναι να βρούμε λύση, ας έρθει και ο ... Μητσοτάκης (ο βρυκόλακας, όχι ο ... αντιστασιακός)!

      Διαγραφή
  2. ΚΑΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΒΑΣΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕ ΤΟ Ο.Π.Σ. ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΙΤΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ? ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΟΜΑΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ¨Η ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ. Π.Χ. Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΦΑΚΕΛΟΥ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΑΠΛΟΠΟΙΟΥΣΕ ΤΗΝ ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΦΑΚΕΛΩΝ, Η ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΣΩΣΤΗ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΣΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ κ.α Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΑΛΟΠΡΟΣΑΛΗ ΓΕΝΙΚΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ Ο.Π.Σ. ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΨΥΧΙΚΗ ΚΑΤΑΠΟΝΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΧΩΡΙΣ ΟΠΣ:ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Η ΜΙΑ ΟΥΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΥΟ ΟΥΡΕΣ! ΜΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΤΗΝ ΠΖ!! Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΘΑ ΣΤΗΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΜΙΑ ΟΥΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΕΜΨΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ. ΛΑΜΠΡΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Kαθημερινό πρόβλημα πλέον το <> καιστο ΚΠΑ 2 ΑΙΓΑΛΕΩ.Απογοήτευση,ουρές...αφορμή για πολλά σχόλια από υπαλλήλους και άνεργους.Ξέρει κάποιος πότε θα έχουμε ΟΠΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μήπως το σύστημα το διαχειρίζονται εταιρίες? Αν ναι, πόσα παίρνουν για την δουλειά (?) που προσφέρουν και με τι εγγυήσεις - ρήτρες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μια λεξη μονο : Τ Ρ Α Γ Ι Κ Ο Ι !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΕ ΤΟ ΟΠΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΔΕ,ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΚΑΜΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ.
    ΑΠ΄ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΤΑ ΥΨΗΛΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΤΙΣ ΘΕΣΑΡΕΣ ΤΟΥΣ,ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΩΝ.ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ
    ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΗΜΕΡΙΔΕΣ ,ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ,ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ,ΝΕΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΠΑΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΠΛΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑ E-MAIL ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΠΡΙΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ .
    ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΟΥΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΟΠΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ ΕΤΣΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
    ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ .ΕΛΕΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πόση ντροπή να αντέξουμε πια.
    Καθημερινά βρισκόμαστε αντιμέτωποι με ανέργους και εργοδότες που ΔΕ μπορούμε να εξυπηρετήσουμε.
    Η καλύτερη τιμωρία για όσους ευθύνονται για αυτό το χάλι με το ΟΠΣ, είναι να έρθουν μια ημέρα σε κάποια υπηρεσία και να βρεθούν πρόσωπο με πρόσωπο με κάποιον άνεργο που έχει έρθει τρείς φορές για να καταφέρει να βγάλει μια κάρτα ή με κάποιον εργοδότη που προσπαθεί να πάρει συστατικό.
    Κατάντια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Να στείλουμε όλους τους ανέργους στη διοίκηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΩΝ ΚΑΜΙΑ ΕΠΑΦΗ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΛΟΓΙΣΤΗ ΤΟΥ Η ΚΕΠ Η ΣΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΟΥ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΙΣΤΕΣ Η ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΕΝΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΑΠΛΟ ΕΥΚΟΛΟ ΚΑΙ ΕΥΧΡΗΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ...ΚΡΙΜΑ ΤΟΣΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΗΔΕΝ....... ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΘΑ ΦΑΝΕ ...ΞΥΛΟ ΝΑ ..ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ.....ΤΟΥΣ Κ,,Ω...ΛΟΥΣ...ΤΟΥΣ

      Διαγραφή
  11. Ελπίζουμε να λειτουργεί αυριο Δευτέρα το ΟΠΣ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ.....ΠΙΘΑΝΟΝ
      ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ....ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ

      Διαγραφή
  12. ΕΛΕΟΣ !!! ΔΕΥΤΕΡΑ 21/11/2016 ΚΑΙ ΟΠΣ ΠΑΛΙ ΣΕΡΝΕΤΕ
    ΕΛΕΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Επιτέλους το φτιάξανε...Σου βγάζει αμέσως ότι δεν λειτουργεί και δεν περιμένεις αν μπεις ή δεν μπεις ή αν μπεις και σε πετάξει έξω. Εύγε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΡΙΤΗ 22-11-2016 ΩΡΑ :08:32
    ΤΟ ΟΠΣ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΠΟΤΕ
    ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ
    ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΑΜΠΟΤΑΡΕΙ ΤΗΝ ΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
    ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ
    ΝΑ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ
    ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ Α.Μ.Ε.Σ.Α.
    ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΛΛΟΙ
    ΕΡΧΟΝΤΑΙ 2 ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΑΙ
    ΜΗΝ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
    ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΓΙΑΤΙ............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. To ΟΠΣ έχει γίνει ο φόβος και ο τρόμος του Οργανισμού. αντί να διευκολύνει τη δουλειά των εργαζομένων και την εξυπηρέτηση των συναλασσομένων τη δυσχεραίνει αφάνταστα. Κάθε μέρα ο ίδιος φόβος. Πρέπει να δοθούν εξηγήσεις από τη Διοίκηση, δημόσια και καθαρά.Το πρόβλημα δεν εμφανίστηκε χθες, ούτε πριν ένα μήνα. Δεν μπορεί ένας Οργανισμός, μια κοινωνία να σέρνεται πίσω από το ΟΠΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΟΣΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ.ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ;Η ΑΠΟ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ; Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΔΥΝΑΜΙΚΑ.

      Διαγραφή
    2. ΛΥΣΗ:ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΟΠΣ-ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΟ ΣΥΣΤΗΜΑ-ΦΩΝΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΥΚ

      Διαγραφή
  16. αχ...!που είναι εκείνες οι ωραίες εποχες που περναμε οδιπορικα και ελεγχους και ΚΥΡΙΩΣ δουλευαμε χειρογραφα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑΤΙ. Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ. ΑΣ ΑΝΑΤΡΕΞΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ. Μακαρι να ξεραμε και τους ορους της συμβασης....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αγαπητέ Πρόεδρε, 22/11/2016 09,30 υποτίθεται ότι επανεκίνησε το ΟΠΣ, υποτίθεται ότι φορτώνει τις βάσεις του και ότι είναι λειτουργικό, υποτίθεται πως υπάρχουν υπεύθυνοι, υποτίθεται πως γιά άλλη μία φορά θα αντέξουμε το βάρος του κοινού. Η ευθύνη των λίγων βαραίνει τους πολλούς. Άμεση αντίδραση η ενημέρωση του κοινού με καθαρά λόγια. Αυτά που υπεύθυνοι φοβούνται. Θα ακολούθήσου και άλλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Καλημέρα συνάδελφοι
    Έχουμε να κάνουμε με ανέργους οι οποίοι είναι ήδη εξοργισμένοι απο την όλη κατάσταση της χώρας και της ανέχειας. Θα φάμε ξύλο ....και τότε να δω τις ευθύνες;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΤΟ Ο.Π.Σ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ Η ΝΑΖΙΑΡΑ ΓΥΝΑΙΚΑ. ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΑΝΑΒΕΙ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΡΚΟ ΤΟ ΣΚΑΕΙ. ΕΧΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΑΣ ΕΛΕΓΧΘΕΙ ΕΑΝ Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΟΠΣ ΕΧΕΙ ΕΔΡΑ ΣΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΚΑΝΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΟΛΑ ΘΑ ΛΥΘΟΥΝ ΜΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΡΕΤΖΙΝΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΙΤΙΓΚΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ , ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ...ΚΑΡΔΙΟΧΤΥΠΟΥΜΕ... ΑΓΧΩΝΟΜΑΣΤΕ...ΠΑΡΑΤΡΑΒΗΞΕ ΤΟ ΚΑΚΟ !ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΓΡΑΦΙΚΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ
    ΤΡΑΓΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ!ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ... ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΟΥΝ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΙΤΙΟΥΣ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ενώ το ΟΠΣ αναβαθμίζεται ένας ολόκληρος Οργανισμός υποβαθμίζεται. ΟΔΥΣΣΕΙΑ χωρίς προορισμο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ 24/11/2016 ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ.
      ΤΟ ΟΠΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ.
      ΤΟ ΑΞΙΟΠΕΡΙΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ, ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ. ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΛΟΓ/ΣΜΟ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΛΟΓ/ΣΜΟ.
      ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΝΕΠΙΣΗΜΑ.

      Διαγραφή