oaednews

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

Ομοσπονδία Υπαλλήλων ΟΑΕΔ σχετικά με προβλήματα στο πρόγραμμα οικονομικής διαχείρισης

Προς Διοικήτρια του Οργανισμού κ. Μαρία Καραμεσίνη,

κ. Διοικήτρια,


Για πολλοστή φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα εμφανίζονται προβλήματα στο πρόγραμμα οικονομικής διαχείρισης.

Τα ακριβοπληρωμένα πληροφοριακά  συστήματα καταρρέουν.

Η προσπάθεια των συναδέλφων στα οικονομικά τμήματα των Περιφερειακών διευθύνσεων  να συμβάλουν πέρα και πάνω από τις δυνάμεις τους για να μη χαθούν τεράστια ποσά από τα προγράμματα ΕΣΠΑ , πέφτει στο κενό. Όχι μόνο χάνεται η εργασία που υπερωριακά και κάτω από πολύ δύσκολες  συνθήκες έχουν παράξει,  αλλά δέχονται και απαξιωτικές συμπεριφορές από τους καθ’ ύλην αρμόδιους ανάδοχους.

Επειδή το ζήτημα το έχουμε θέσει κατ επανάληψη, δεν θα δεχθούμε άλλες αναβολές στην επίλυση του συγκεκριμένου θέματος. Κάθε ένας πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του.

Υιοθετώντας απόλυτα τις δίκαιες διαμαρτυρίες των συναδέλφων των οικονομικών τμημάτων των Περιφερειακών Διευθύνσεων αναμένουμε εξηγήσεις και ζητάμε να  λάβουμε γνώση  των σχετικών  συμβάσεων  που  έχουν  υπογραφεί  και αν  υπάρχουν  ρήτρες  που  διασφαλίζουν  τον Οργανισμό.



Για το Διοικητικό Συμβούλιο


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ           Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΑΚΡΑΚΗΣ Γ.                 ΣΠΥΡΟΥ Σ.

3 σχόλια:

  1. Πάντως μετά το χαμό το πρόβλημα αποκαταστάθηκε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ...ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ???????ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΚΑΙ ΤΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ??????ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ....ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΝΕΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ...ΜΠΑΧΑΛΟ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΑΛΛΙΩΣ ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ξανά προβλήματα.................................Ε Λ Ε Ο Σ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή