oaednews

Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

ΟΑΕΔ: Πρόγραμμα για 5.000 προσλήψεις ανέργων στα κέντρα φιλοξενίας

Προσλήψεις 5.000 ανέργων προβλέπει το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας που τίθεται σε ισχύ με αρκετή καθυστέρηση και περιλαμβάνει δύο φάσεις.
Κατά την πρώτη φάση θα προσληφθούν άμεσα 2.500 άνεργοι στα κέντρα φιλοξενίας προσφύγων. Εντός των επόμενων 10 ημερών, εκδίδεται η πρόσκληση και έως τέλος του μήνα οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλουν μέσω του ΟΑΕΔ αιτήσεις για την ένταξή τους.

Μέχρι τα τέλη Ιουλίου πρέπει να έχουν τοποθετηθεί στις θέσεις τους, σύμφωνα με τον σχεδιασμό του προγράμματος που εκπονήθηκε από την αρμόδια αναπληρώτρια υπουργό Εργασίας Ρ. Αντωνοπούλου.
Στην δεύτερη φάση θα πρέπει μέχρι το τέλος του 2016 θα ενταχθούν στο πρόγραμμα και οι υπόλοιποι 2.500 άνεργοι, οι οποίοι θα κατανεμηθούν με βάση τις ανάγκες όπως εκείνες θα καταγραφούν από το αρμόδιο υπουργείο Εσωτερικών / Μεταναστευτικής Πολιτικής.

3 σχόλια:

  1. ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ-ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ=ΛΕΣΧΗ BILDEBERG Διοικούν τον ΠΛΑΝΗΤΗ-ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΤΗΡΙΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ/ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ/ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ/ΣΤΕΛΕΧΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ/ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ για να Περάσουν τα ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ σε κάθε Χώρα που συνήθως είναι Ανυπόφορα/Αβάσταχτα για τον Λαό ή μέσω των ΜΜΕξαπάτησης Περνάνε Υποσυνειδήτα+Συνειδητά ΜΗΝΥΜΑΤΑ του τι τρόπο ζωής θα ακολουθήσουμε,τι Μουσική ακούμε,τι ρούχα θα φοράμε,σε Ποιόν Μαμμωνά/Δαίμονα θα πιστεύουμε,Τα τηλεσκουπίδια-Σήριαλ μας Προπαγανδίζουν την Ομοφυλοφιλία/Πολυπολιτισμό-Πολυφυλετικότητα,Πως Μεταλλάχθηκε και εκφυλίστηκε ο Νεοέλληνας Μετατρεποντάς τον Ευατό του σε Υβρίδιο...ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ...θεοποιήσε την ΥΛΗ με τα Παραγωγά της στην Θέση του Αληθινού Τριαδικού θεού,οι Μοναδικές Αρχές&Αξίες του Νεοέλληνα Πλέον αφορούν την ΥΛΗ (Μισθούς-Συντάξεις-Εφάπαξ-ΙΧ-Φορολογία Ακινήτων-Κάρτες που Νομοτελειακά Οδηγούν στην ΑΧΡΗΜΑΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ,Κάρτα του Πολίτη με Ενσωματωμένο Τσιπάκι...) και ΟΧΙ των Αξιακό Κώδικα που επί ΑΙΩΝΕΣ είχε..τα ΚΟΜΜΑΤΑ έχουν προκαλέσει Τρομακτική ΖΗΜΙΑ στον ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ απο την στιγμή που εντάχθηκε σε αυτά απόκτησε Κομματική Ταυτότητα και Κατ'επέκταση Κομματική Συνείδηση οπότε ΑΠΩΛΕΣΕ την Ελληνική Εθνική Συνείδηση του..Απο εκεί ξεκινάνε ΠΟΛΛΑ ΔΕΙΝΑ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ...Τα Κόμματα-Συλλογικότητες που αυτοπροσδιορίζονται ως "Προοδευτικά-Αριστερά" απο εκεί που παλιότερα θεωρητικά ήταν ¨ΕΝΑΝΤΙΑ στο Κακό Σύστημα του Ιμπεριαλισμού" έχουν Εξελιχθεί σε Μαριονέτες&Υποχείρια του Διεθνούς Σιωνισμού+της Νέας Τάξης Πραγμάτων αναπαράγοντας την ρητορική/Φρασεολογία των Τηλεκατευθυνόμενων Νεοταξίτικων θέσεων π.χ Ομοφοβία-Μισαλλοδοξία-Ρατσιστής-Ομοφοβικός-Μισαλλόδοξος-Ξενοφοβία-Ξενοφοβικός-Σεξουαλικός Προσανατολισμός..Ανοχή στην Διαφορετικότητα στο όνομα ενός (ΕΚΦΥΛΙΣΤΙΚΟΥ-ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟΥ-ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ) Αντιρατσιμού,και τα Ζωάδια των Κομματικών Ελληνόφωνων Συντεχνιών υιοθετούς ΑΚΡΙΤΑ όλο το λεξιλόγιο Αδυνατώντας να Καταλάβουν ότι κάποιοι εν αγνοία τους Προωθούν την ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ σαν Στάση Ζωής ώστε να "Προασπίσουν" τα Ανθρώπινα Δικαιώματα-τις Ατομικές Ελευθερίες των Μειονοτήτων...Ποιές Ακριβώς είναι οι Μειονότητες;; για να καταλάβω και εγώ δηλαδή... ο Έλληνας είναι Μετανάστης-Φιλοξενουμενος Μέσα στην Χώρα που Γεννήθηκε&Μεγάλωσε ενώ αυτοί που εισέρχονται είναι ΑΡΧΟΝΤΕΣ...ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ"..το ΑΡΘΡΟ 19 που έχετε σαν ΣΗΜΑΙΑ ΣΑΣ θα πάει Περίπατο και σε αυτό το Σχόλιο όπως και σε άλλα που έχω στείλει και ΔΕΝ Δημοσιεύσατε..Ελληνόφωνοι Γραικύλοι...ας το διαβάσει ΜΟΝΟ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΞΥΔΑΚΙ ΤΟΠ!!! ΞΕΦΤΙΛΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχώς όλη η Κυβερνητική πολιτική στο θέμα της καταπολέμησης της ανεργίας περιορίστηκε στα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας και στα voucherakia. Τί σημαίνει αυτό; Στη μεν κοινωφελή εργάζεσαι για 5 - 8 μήνες και λαμβάνεις ένα προνοιακό επίδομα επιβιώσης στα δε voucher συντηρείς τους παρόχους κατάρτισης. Παλιά και ορθώς υποστηρίζαμε ότι οι διοικούντες ήταν άσχετοι με το αντικείμενο. Τώρα; Που έχουμε πανεπιστημιακούς με τεχνογνωσία στο αντικείμενο βλέπετε καμία διαφορά; Καλό το αμφιθέατρο αλλά στη βράση κολλάει το σίδερο. Υπολογίστε τους προϋπολογισμούς όλων αυτών των προγραμμάτων και θα αντιληφθείτε αμέσως την αναλογία κόστους - ωφέλους. Απογοήτευση από ανθρώπους που περίμενες να συνδυάσουν το όραμα με τη γνώση και την εφαρμοσμένη πολιτική. Τον ΟΑΕΔ που περιμένατε δεν θα τον δείτε ποτέ. Ο ΟΑΕΔ θα γίνει ο ΕΟΠΠΥ των ανέργων και θα μοιράζει παυσίπονα ανεργίας με οργανογράμματα που ποτέ δεν θα δουλέψουν στην πραγματικότητα γιατί δεν θέλουν και δυστυχώς δεν μπορούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή