oaednews

Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΟΑΕΔ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Την Παρασκευή 20  Νοεμβρίου  2015 σας καλούμε στις κάλπες να σταθούμε όλοι μαζί  ενωμένοι, όρθιοι,  εκτός   κομματικών   συμφερόντων,  αναλογιζόμενοι την κρισιμότητα των περιστάσεων και ανατρέποντας  το κατεστημένο να στηρίξουμε  με την ψήφο μας – τόσο για το Σύλλογο, όσο και για την Ομοσπονδία, το ψηφοδέλτιο της  ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΟΑΕΔ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
Το τελευταίο Δ.Σ. του συλλόγου μας αναδείχθηκε με ένα κοινό, ενιαίο ψηφοδέλτιο που αποφασίστηκε τότε επειδή συμφωνήσαμε ότι , ενωμένοι  όλοι οι συνάδελφοι, μπορούμε ν’ αντιμετωπίσουμε την κρισιμότητα των καιρών και τα προβλήματα του Οργανισμού μας.
Και ήταν ένα εγχείρημα, που αγκαλιάστηκε από την πλειονότητα των συναδέλφων, γιατί είναι κοινός τόπος ότι δεν πρέπει να υπάρχουν διαφορές, αφού όλοι μας βιώνουμε τα ίδια προβλήματα και τις ίδιες ανησυχίες.

Σ’ αυτές τις εκλογές όμως το κοινό ψηφοδέλτιο δεν κατέστη δυνατό. Κάποιοι από τους συναδέλφους θεώρησαν ότι πρέπει να κατεβούμε σε διαφορετικά ψηφοδέλτια υποκινούμενοι ποιος ξέρει από πού και για ποιους λόγους. Είναι οι ίδιοι που τότε  στήριξαν  το κοινό ψηφοδέλτιο και τώρα πρέπει να πείσουν τους συναδέλφους μας γιατί κατεβαίνουν ξεχωριστά.
Μήπως εξέλειψαν άραγε οι λόγοι  ανησυχίας; ή μήπως επιλύθηκαν τα προβλήματά μας;
Η Ενωτική Κίνηση Υπαλλήλων ΟΑΕΔ Κεντρικής Ελλάδος οραματίζεται  ένας  σύλλογο αρωγό προς όλους τους συναδέλφους , ενεργό, παρόντα στις Υπηρεσίες, με άποψη και δράση για τα καθημερινά θέματα και προβλήματα.
Είμαστε αμείλικτοι σε οποιαδήποτε φαινόμενα κακοδιαχείρισης, προσωπικών συμφερόντων και κατάχρηση δημοσίου χρήματος.
Απευθύνουμε σε εσάς την πρότασή μας για μία άλλη διαχείριση των πραγμάτων του Συλλόγου και της Ομοσπονδίας, διαφορετικής από όλα όσα βιώσαμε έως σήμερα.

ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ:
* Έναν Δημόσιο, Ενιαίο ΟΑΕΔ, ισχυρό, ανταγωνιστικό, στην υπηρεσία του πολίτη.
* Εξαίρεση του ΟΑΕΔ από το καθεστώς κινητικότητας.
* Μονιμοποίηση των συναδέλφων Αορίστου Χρόνου & STAGE.
* Κωδικοποίηση των διατάξεων για την Ασφάλιση και την Απασχόληση σε ένα ενιαίο κείμενο, προς διευκόλυνση των συναδέλφων που χάνονται στον κυκεώνα των νόμων και των διατάξεων, με δυνατότητα διαρκούς ενημέρωσής του.



* Διαρκή εκπαίδευση του προσωπικού στις νέες δράσεις και τεχνολογίες καθώς και συνεχή εκπαίδευση στο ΟΠΣ, ώστε το ΟΠΣ να αποτελεί εργαλείο των συναδέλφων και όχι οι συνάδελφοι εργαλείο του ΟΠΣ.
* Απαιτούμε καλύτερο σύστημα μηχανογράφησης και ελέγχου.
* Συμμετοχή του Οργανισμού στα δίδακτρα για την επιμόρφωση του προσωπικού σε πτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο, μέσω του ΛΑΕΚ, συμμετοχή που σταμάτησε το 2010.
* Καταβολή των εξόδων κίνησης σε όλους τους συναδέλφους, τα οποία αναμφισβήτητα πραγματοποιούνται με τη μετακίνηση των συναδέλφων σε εκτέλεση πρόσθετου έργου, αυτού των ελέγχων των επιχειρήσεων.
* Συμμετοχή όλων των υπαλλήλων στα προγράμματα του ΙΝ.ΕΠ, με κριτήριο τις υπηρεσιακές ανάγκες και όχι φιλικά ή άλλα κριτήρια.
* Σύλλογος αρωγός σε συναδέλφους που αντιμετωπίζουν το ενδεχόμενο δικαστικής καταδίκης για πράξεις ή παραλείψεις που δεν οφείλονται σε δόλο ή βαριά αμέλεια, αλλά στην πίεση της καθημερινότητας.


ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΔΙΕΚΔΙΚΕΊΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
Ο ΟΑΕΔ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΘΥΣΙΑΣΤΕΙ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ.


ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ  ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ
ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΟΑΕΔ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
Για το Δ.Σ. του Συλλόγου και για την Ομοσπονδία



  1. ΑΝΤΖΟΥΡΗΣ ΓΑΡΥΦΑΛΛΟΣ
  2. ΙΑΚΩΒΑΚΗ ΜΑΡΙΝΑ
  3. ΚΑΤΣΙΑΦΛΙΑΚΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
  4. ΚΙΑΚΟΥ ΣΟΦΙΑ
  5. ΝΤΕΛΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΑ
  6. ΝΤΟΥΦΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
  7. ΧΑΤΖΗΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου