oaednews

Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

Πρόσκληση από τη Διοικήτρια του ΟΑΕΔ κ. Καραμεσίνη

Αγαπητές φίλες-οι,

Σας προσκαλώ στην παρουσίαση του βιβλίου με τίτλο ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΛΙΤΟΤΗΤΑ Η οικονομική κρίση και το μέλλον της ισότητας των φύλων, που συν-επιμελήθηκα με την φίλη και συνάδελφο Jill Rubery, καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ. Κυκλοφορεί στις ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΝΗΣΟΣ και αποτελεί μέρος της εκδοτικής δραστηριότητας του Εργαστηρίου Σπουδών Φύλου του Παντείου Πανεπιστημίου (Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής).

Πρόκειται για μεταφρασμένο από τα αγγλικά συλλογικό τόμο με θέμα αφενός τις κατά φύλο επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης και των πολιτικών λιτότητας στην Ε.Ε. και τις Η.Π.Α., αφετέρου τις αναταράξεις και τις ρωγμές που η παγκόσμια οικονομική κρίση και η λιτότητα προκάλεσαν και τις προκλήσεις που απευθύνουν στην πολιτική και το μέλλον της ισότητας των φύλων. Το βιβλίο αναλύει και αποτιμά, μεταξύ άλλων, και την ελληνική εμπειρία, με πλήρως επικαιροποιημένα στοιχεία.

Η παρουσίαση θα γίνει την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου, 7.30 μμ. στο Πάντειο Πανεπιστήμιο (Αμφιθέατρο ΔΕΣΚοι,Χαριλάου Τρικούπη 1 και Λαγουμιτζή). Για περισσότερα δέστε τη συνημμένη πρόσκληση.

Η παρουσία σας θα μου δώσει μεγάλη χαρά.

Μαρία Καραμεσίνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου