oaednews

Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ




ΔΙΟΙΚΗΣΗ
 


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
            Αθήνα, 3-9-2015



Το πρόγραμμα της Διοικήτριας του ΟΑΕΔ
στο πλαίσιο της 80ης ΔΕΘ


Με αφορμή την έναρξη της 80ης Διεθνούς Εκθεσης Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ) η Διοικήτρια του ΟΑΕΔ κυρία Μαρία Καραμεσίνη θα πραγματοποιήσει επίσκεψη σε εργατικές κατοικίες του ΟΑΕΔ και συναντήσεις με στελέχη και εργαζομένους του Οργανισμού, σωματεία και τοπικούς φορείς στην Θεσσαλονίκη, την Αξιούπολη και την Καβάλα. Στο πλαίσιο αυτό, το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι, η κυρία Καραμεσίνη θα δώσει συνέντευξη Τύπου στους εκπροσώπους των Μέσων Ενημέρωσης εντός της ΔΕΘ, σχετικά με τις προγραμματισμένες για το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα δράσεις και τα προγράμματα του ΟΑΕΔ.
Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στις 10 το πρωί, η Διοικήτρια θα επισκεφτεί τις Επαγγελματικές Σχολές (ΕΠΑΣ) του ΟΑΕΔ στην Θεσσαλονίκη (Λαγκαδά 117 – 119). Στη συνέχεια, θα μεταβεί στην Αξιούπολη στη μία το μεσημέρι, προκειμένου να παραβρεθεί σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Παλιό Δημαρχείο (πλατεία Ελευθερίας) και να παραδώσει στους δικαιούχους τα οριστικά παραχωρητήρια 19 κατοικιών του οικισμού «Αξιούπολη II» του νομού Κιλκίς.

Το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015 στις 12 το μεσημέρι, η Διοικήτρια του ΟΑΕΔ θα προχωρήσει σε συνέντευξη Τύπου προς τους εκπροσώπους των Μέσων Ενημέρωσης, στο χώρο του Οργανισμού, εντός του περιπτέρου του Υπ. Εργασίας, στη Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης. Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης θα παρουσιαστούν αναλυτικά οι δράσεις και τα προγράμματα απασχόλησης τα οποία έχουν προγραμματιστεί να υλοποιηθούν εντός του αμέσως επόμενου χρονικού διαστήματος.
Επίσης, στο πλαίσιο των επισκέψεων άμεσης και αμφίδρομης επικοινωνίας της Διοίκησης του ΟΑΕΔ με τα στελέχη και τους υπαλλήλους «πρώτης γραμμής» σε όλη την Ελλάδα, η κυρία Καραμεσίνη θα επισκεφθεί το πρωί της Δευτέρας 7 Σεπτεμβρίου 2015, το ΚΠΑ2 και την ΕΠΑΣ στην Καβάλα, και θα πραγματοποιήσει σύσκεψη με στελέχη του Οργανισμού στο κτίριο της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης του ΟΑΕΔ (Περιγιάλι 2). Μετά θα ακολουθήσει ανοικτή συζήτηση με τους εργαζομένους.
Ο κύκλος των επαφών της Διοικήτριας με τα στελέχη και τους εργαζομένους του Οργανισμού σε όλες τις Περιφέρειες της χώρας, άνοιξε στις αρχές Ιουνίου με συναντήσεις σε Αθήνα, Τρίπολη, Καλαμάτα, Λάρισα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα και συνεχίζεται.


3 σχόλια:

  1. ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ-ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ ΚΠΑ ΑΘΗΝΩΝ ΟΔΟΣ ΣΤΑΔΙΟΥ 54 ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΥΠΟΨΙΝ ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΑΠΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΤΟΥ ΚΠΑ ΑΘΗΝΩΝ Η ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ????? ΥΠΟΨΙΝ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΞΑΝΤΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κυρια Λατση Ευχαριστω για την επιβεβαιωση οτι και αλλα ΚΠΑ2 αντιμετωπιζουν προβληματα παρα το θετικο μετρο της χορηγησης κλειδαριθμου, γιατι δημιουργουνται μεγαλυτερα προβληματα. Ισως χρειαζεται μεγαλυτερη απλουστευση της εκδοσης του. Νικος Βηχουδης-Πυλη Αξιου

    ΑπάντησηΔιαγραφή