oaednews

Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

Eτήσια Εκδήλωση Πρωτοβουλίας Sustainable Greece 2020



        Την Πέμπτη 28 Μαΐου στις 17.00 στο κτίριο της Εθνικής Τράπεζας στο αίθριο του Μεγάρου Μελά διοργανώνεται η Ετήσια Εκδήλωση της Πρωτοβουλίας  Sustainable Greece 2020 που υλοποιεί ο μη κερδοσκοπικός Οργανισμός QualityNet Foundation  (www.qualitynet.gr), σε συνεργασία με ένα μεγάλο αριθμό φορέων και Κοινωνικών Εταίρων. Κατεβάστε το πρόγραμμα εδώ.
        Η Πρωτοβουλία «Sustainable Greece 2020», από την ίδρυσή της (2014), προσβλέπει μέσω ενός διευρυμένου διαλόγου  να συμβάλλει στην προώθηση της Βιώσιμης Ανάπτυξης και της Κοινωνικής Συνοχής και να υποστηρίξει τους θεσμικούς και επιχειρηματικούς Φορείς της χώρας μας με πρακτικά εργαλεία και μεθοδολογίες για τη δημιουργία πολιτικών και στρατηγικών Βιώσιμης Ανάπτυξης.

      Η εκδήλωση έχει ως στόχο να παρουσιάσει την ολοκλήρωση των ενεργειών ενός χρόνου από την έναρξη της Πρωτοβουλίας, δίνοντας την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις και τα αποτελέσματα της Πρωτοβουλίας καθώς και να δικτυωθούν  και να ανταλλάξουν απόψεις με αντίστοιχους φορείς και οργανισμούς πάνω στα θέματα της Βιώσιμης Ανάπτυξης και της Κοινωνικής Υπευθυνότητας.

     Παράλληλα, προσδοκά να αφυπνίσει την ελληνική κοινωνία ενημερώνοντας την πολιτεία, τους θεσμικούς φορείς και την ελληνική κυβέρνηση σχετικά με τους τρόπους ενσωμάτωσης της Βιώσιμης Ανάπτυξης και της Κοινωνικής Υπευθυνότητας τόσο στη λειτουργία των ίδιων των οργανισμών όσο και στη χάραξη μιας ευρύτερης στρατηγικής στα πλαίσιο αυτό.

        Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν εκπρόσωποι της επιχειρηματικής κοινότητας, των επιχειρηματικών φορέων, των εμπορικών επιμελητηρίων καθώς και εκπρόσωποι θεσμικών και κοινωνικών φορέων, της πολιτείας, της τοπικής αυτοδιοίκησης, της ακαδημαϊκής κοινότητας και της κοινωνίας πολιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου