oaednews

Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

Ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για τις παιδικές κατασκηνώσεις του ΟΑΕΔ

Ξεκίνησε σήμερα η διαδικασία υποβολής αιτήσεων των δικαιούχων και των κατασκηνωτικών επιχειρήσεων για τη συμμετοχή τους στο Πρόγραμμα Διαμονής Παιδιών σε Παιδικές Κατασκηνώσεις έτους 2015.


Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί από 15 Ιουνίου έως τις 3 Σεπτεμβρίου για τα παιδιά τυπικής ανάπτυξης και έως τις 9 Σεπτεμβρίου για τα παιδιά με αναπηρία. Ο συνολικός αριθμός των παιδιών που θα φιλοξενηθούν σε παιδικές κατασκηνώσεις είναι 35.000, ο δε προϋπολογισμός του προγράμματος ανέρχεται στα 17.000.000 ευρώ.

12 σχόλια:

  1. Δεν απαντά κανείς στα τηλέφωνα στη διοίκηση να μας βοηθήσει σε ερωτήμτα που έχουμε για το πρόγραμμα Έλεος! Ο κόσμος περιμένει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρώτη φορά είναι που μας αφήνουν στο έλεος του Θεού στα ΚΠΑ2 ? Ανατρέξτε όλοι τη μνήμη σας στο πρόγραμμα του Κοινωνικού Τουρισμού 2013-2014 και όχι μόνο. Όλα τελευταία στιγμή, εγκαιρη επιμόρφωση των υπαλλήλων μηδέν, ευθύνες κανένας. Γνωστό το σενάριο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΙΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΣΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ ΠΟΥ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΙΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΠΙΠΕΔΑΡΑ....ΑΑΑΑΑΑ??????

      Διαγραφή
  3. Κάποιος θα πρέπει επί τέλους να το ακούσει : ΥΠΑΡΧΕΙ μεγάλο πρόβλημα , ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ άνθρωποι , απλά ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να κάνουν μόνοι τους τις αιτήσεις για κατασκηνώσεις / κοινωνικό τουρισμό !!! Θα πρέπει τουλάχιστον να τους δοθεί η δυνατότητα να κάνουν την αίτηση τους ΚΑΙ στα ΚΠΑ. Όποιος μπορεί να την κάνει μόνος του , αλλά όποιος δεν μπορεί ας έχει την δυνατότητα να την κάνει ο υπάλληλος του ΟΑΕΔ.Κάποιος πρέπει επί τέλους να κάνει κάτι ! Ακούει κανείς αρμόδιος ? Υπάρχει κανείς αρμόδιος ή έχουν διαλυθεί όλα ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμε 9.08πμ η αίτηση υπέχει θέσει Υ.Δ του συναλλασομένου για αυτά που δηλώνει. Συναλλασόμενοι εως 40-45ετών χειρίζονται υπολογιστή. Μεγαλύτερης ηλικίας μπορούν να εξυπηρετηθούν από τα παιδιά τους κτλ. Για μία αίτηση μια φορά το χρόνο δεν νομίζω δα να ναι και τόσο μεγάλο θέμα για τους ενδιαφερόμενους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συνάδελφε δε χειρίζονται όλοι οι 40-45 ετών Η/Υ, ούτε καν οι 20-25. Επίσης δεν έχουν όλοι παιδιά ή κάποιον να τους εξυπηρετήσει. Μπορεί να ζούμε στην εποχή της τεχνολογίας αλλά δεν έχουμε όλοι πρόσβαση (όχι το αυτονόητο για σένα Internet αλλά ούτε καν PC).

      Διαγραφή
    2. ΕΛΕΟΣ ΟΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΑΣ ΕΛΕΙΠΑΝ ΣΤΕΙΛΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΓΙΑ ΘΑ ΣΑΛΤΑΡΟΥΜΕ

      Διαγραφή
  5. Ξέρεις ότι , πέρα από το εντελώς αβάσιμο "Συναλλασόμενοι εως 40-45ετών χειρίζονται υπολογιστή", ΔΕΝ είναι πρώτη προτεραιότητα ειδικά για άνεργο , η αγορά υπολογιστή / internet ? Και ποιος είπε ότι η αίτηση για κατασκήνωση είναι το μοναδικό πρόβλημα ? Το ίδιο ισχύει για τον κοινωνικό τουρισμό , την ανανέωση της κάρτας ανεργίας κλπ κλπ.
    Από την άλλη μεριά δεν κατάλαβα ποιο είναι το πρόβλημα , αν υπάρχει η δυνατότητα για όσους δεν μπορούν να το κάνουν μόνοι τους , να γίνεται αυτό στα ΚΠΑ. Πέρα βέβαια από το προφανές , ότι δεν θα σας ενοχλούμε με την παρουσία μας , ότι θα έχετε περισσότερο χρόνο να ασχοληθείτε με "άλλα" πιο σοβαρά πράγματα ( και όχι με την εξυπηρέτηση μας).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μήπως έχουν δίκιο οι άνθρωποι που ζητούν να τους βοηθάμε στις υπηρεσίες, κάνοντας εμείς τις αιτήσεις που χρειάζονται ? Κατανοώ την επιθυμία συναδέλφων για αποσυμφόρηση των υπηρεσιών , αλλά είναι ένα λογικό αίτημα για μια μεγάλη ίσως ομάδα του πληθυσμού που είτε δεν έχει pc είτε δεν έχει σύνδεση στο διαδίκτυο , είτε απλά .... δεν μπορεί να το κάνει μόνος.Ας μην ξεχνάμε τα υψηλά ποσοστά αναλφαβητισμού στην χώρα για να μην μιλήσουμε για τον ψηφιακό αναλφαβητισμό ...... 10 μέρες είναι η περίοδος των αιτήσεων για τις κατασκηνώσεις και άλλες τόσες περίπου για τον κοινωνικό τουρισμό.Δεν είναι τόσο δύσκολο να βοηθήσουμε αυτούς τους ανθρώπους , τελικά !
    Θεσσαλονίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΦΟΥ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ Η ΑΘΗΝΑ ΞΕΚΛΗΡΙΣΤΗΚΕ

      Διαγραφή
  7. Μήπως ήρθε ο καιρός να αποσυμφορηθεί η Διοίκηση και να μετακινηθούν κάποιοι στα ΚΠΑ να βοηθήσουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η τάση είναι προς την αντίθετη κατεύθυνση απ΄ ότι αντιλαμβάνομαι, μετακινείται κόσμος προς τη Διοίκηση που αναμφίβολα αντιμετωπίζει πρόβλημα.

      Διαγραφή