oaednews

Τρίτη 26 Μαΐου 2015

"Διαχείριση του άγχους και των ψυχοκοινωνικών κινδύνων των εργαζομένων στα ΚΠΑ του ΟΑΕΔ".

Σας ενημερώνουμε ότι, με πρωτοβουλία της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων ΟΑΕΔ (Aρ. Πρωτ. 154 / 27-3-2015), την  Πέμπτη, 4 Ιουνίου 2015, πρόκειται να πραγματοποιηθεί Ημερίδα με θέμα: "Διαχείριση του άγχους και των ψυχοκοινωνικών κινδύνων των εργαζομένων  στα ΚΠΑ του ΟΑΕΔ".

Η Ημερίδα διοργανώνεται από  το  Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Μάνατζμεντ και Διακυβέρνησης του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Δημοσίου Δικαίου (EPLO), το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης (Εθνικός Εστιακός Πόλος Πληροφόρησης για θέματα Ασφάλειας και Υγείας στην εργασία) και την Ομοσπονδία Υπαλλήλων του ΟΑΕΔ.


Η εκδήλωση διεξάγεται σε συνεργασία με τη Διοίκηση του ΟΑΕΔ και εντάσσεται στο πλαίσιο της μεγάλης ευρωπαϊκής εκστρατείας «Ασφαλείς και υγιείς χώροι εργασίας 2014-2015» του Ευρωπαϊκού Οργανισμού για την Ασφάλεια και την Υγεία στην Εργασία (EU-OSHA).

 Όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν την Ημερίδα, παρακαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή στη Διεύθυνση  Διοικητικού με κοινοποίηση στο 
email της Ομοσπονδίας μας (omosp.ypal.oaed@gmail.com), έως την Παρασκευή, 29/5/2015. Παρακαλούμε, για τη διασφάλιση της καλής λειτουργίας των Υπηρεσιών, οι ενδιαφερόμενοι να είναι  σε συνεννόηση με τον Προϊστάμενο της Υπηρεσίας τους. 

Η Ημερίδα, η οποία θα διεξαχθεί στο Αμφιθέατρο "Γιάννος Κρανιδιώτης" του Υπουργείου Εξωτερικών (Ακαδημίας 1), θα αρχίσει στις 9π.μ. και μετά το πέρας της θα χορηγηθεί βεβαίωση συμμετοχής.

5 σχόλια:

  1. ΝΑ ΤΟ ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και στην Ήπειρο οπωσδήποτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ. ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλές πρωτοβουλίες μακάρι τα αποτελέσματα να εφαρμοστούν και στην πραξη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. και στην περιφέρεια ΑΝ.ΜΑΚ.ΘΡΑΚΗΣ. Όχι όμως εντός ωραρίου γιατί δεν θα μπορέσουμε να το παρακολουθήσουμε όλοι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή